Honnan tudjam, hogy a barátom szűz-e még?
Nem merek rákérdezni,szóval ezt légyszi hagyjátok.
Mert pl.: ha azt mondja,hogy dugunk? akkor gondolom nem az,mert azért egy szűz fiú biztos nagyon fél, és azért nem biztos hogy ilyet mondana.
az is jó (fiúktól) ha leírják hogy hogy kérdezték meg(vagy kérdeznék) a barátnőjüket hogy lefeküdnének-e?
Uff hát második válaszoló ezt kicsit elnézted,mert nem úgy kérdezte.Ez egy példa volt, mint olvashatod.("pl").
És nem tudom miért kell minősíteni.Mit érdekell a korom?
Nem értem,hogy a válaszolóknak miért kell ilyenek írniuk-Nem ismernek, semmit nem tudnak rólam, sem a koromat, sem az szellemi szintemet, sem az érettségemet.Örülnék,ha mostantól csak a kérdésemre válaszolnátok, mert nem viccből tettem fel.
Persze erre is mondhattok sok mindent visszavágás képpen, de azokra nem fogok válaszolni.
Kösz.
Egy szűz fiú ugyanúgy lehet kíváncsi és próbálkozhat, és lehet azért kérdezte meg, hogy csinálja, hogy tudja hogy jó neked.
Az én barátom azt monda, hogy mikor először volt lánnyal, és a behatolásra került a sor és úgymond "falba ütközött", vagyis nem ment könnyen, lekonyult. És hogy ez fiúknál gyakran előfordul első alkalommal. Szóval talán innen lehetne még kitalálni.
Egyéb ötletem nem sok van a rákérdezésen kívül. Talán ha nem rögtön azt kérdeznéd, hogy szűz-e, hanem hogy barátnője mennyi volt eddig. Vagy még azelőtt, hogy lefeküdnétek először egymással, megkérdezed tőle, hogy meddig bírja szex közben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!