Mit tegyek? Rosszul döntöttem? (NEM KELLENEK A NEGATÍV VÁLASZOK)
Figyelt kérdés
Van barátom másfél hónapja, de nem szeretem. De van egy másik pasi aki nagyon tetszik és lefeküdtem vele. (vagyis neki adtam a szüzességemet. Rosszul tettem? De nem bántam meg, viszont nem tudom, hogy akar e többet ezekután a pasi mert énb szeretnék.2013. okt. 7. 23:48
11/17 anonim válasza:
pozitív pepi válasza:
+++++++ a"barátoddal" azonnal szakíts, hisz nem is szereted, mással foglalkozol ++++++
12/17 anonim válasza:
hol vannak ezek a lányok b*sszameg? itt csak olyan "én nem olyan lány vagyok" fajta van XD
13/17 anonim válasza:
Hát, képzeld el, hogy veled is haonlóképp bánnak. Jár veled álmaid sráca, de mégis inkább mással hetyeg, mert nem szeret téged.
Azért nő létedre, lehetne benned egy icipici EMBERI méltóság, de legalábbis empátia.
Ha menteni akarod a menthetőt akkor, szakítasz a barátoddal. És max bepróbálkozol a másik pasinál. De annyira ne legyél gerinctelen ,hogy ringatod abba, hitbe, hogy te vagy az álmai nője, közben meg kutyába sem veszed.
15/17 anonim válasza:
Akkor miért nem szakítottál a másikkal?? Szakíts a másikkal. Azonnal! Mi az hogy mit tegyél??? Miért nem tudtál a dugás előtt szakítani? RIbbancs
16/17 anonim válasza:
Szakíts a barátoddal, mondjuk nem is értem miért jársz vele, ha nem szereted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!