Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen negatív hatásai lehetne...

Milyen negatív hatásai lehetnek annak (első szexnél), ha nem szólok a fiúnak, hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz ötlet lenne, ha nem mondanám el neki? Vagy legalább addig, amíg nem kerül szóba, mert ha szóba jön a szex téma, akkor nem tagadnám le. Bevallanám, csak önként nem szólnék, hogy még az vagyok 21L

(még nincs barátom, csak kialakulóban, és kissé gáznak érzem ennyi idősen ezt a helyzetet)

2013. okt. 6. 18:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmi!

Mond el neki mindenféleképpen a te érdekedben!

(még nincs barátom, csak kialakulóban, és kissé gáznak érzem ennyi idősen ezt a helyzetet)

GÁZ? Na ez a gáz... hogy azt hiszed ez gáz.

2013. okt. 6. 18:55
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Te tudod, de neked fog fájni ha csak úgy benyomja elsőre..
2013. okt. 6. 18:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Mondd el neki..!!
2013. okt. 6. 18:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én véleményem hogy : inkább szólj neki mert akkor ha normális a 'barátod' kedvesebb, gyengédebb lesz ha lefekszetek majd egymással
2013. okt. 6. 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az történhet, hogy egyből ki fog dobni, mert nem voltál vele őszinte, meg az is, hogy mivel nem tudja, hogy szűz vagy, így nem nem fog úgy bánni veled, ahogy ilyenkor illik, tehát fájni fog és kellemetlen élmény marad az első szex.

Ez megérné? Szerintem nem. Legyél vele őszinte, neked is jobb lesz és nincs mit szégyellned.

27/N

2013. okt. 6. 19:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy szűz lányra sokkal jobban kell vigyázni úgymond, nagyobb odafigyelést igényel. De nem értem, miért ne mondanád el neki? nincs ebben semmi ciki!
2013. okt. 6. 19:09
 7/9 A kérdező kommentje:

Rendben, köszi.

21 évesen? Szerintem van...

2013. okt. 6. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Az a ciki, hogy így gondolkodsz. De komolyan. Semmi szégyellnivaló nincs ebben. Nem birkaként kell menni a sok ribizli után, hogy hú de ciki, veszítsd már el. Akkor veszíted el, amikor NEKED jó. És NE kényszerből tedd, hanem ha AKAROD.

22/F

2013. okt. 6. 19:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Sztem nem gáz, csak jófej legyél, normális, kedves, akkor azt is leszarom, ha egy fadarab vagy az ágyban.

A negatív hatásait már leírták, így azt nem kell

taglalnom. :)

2013. okt. 6. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!