A jövőhéten kell megjönnie, és lehet hogy pont akkor mikor úszás lesz. Onnan pedig nem hiányozhatok. (Többi lent. )?
Hány éves korban használtatok először tampont? Milyen fajtát használjak? 1 órára míg a vízben vagyok biztonságos?
2 úszást az elején kihagytam, mert nagyon féltem tőle. A héten volt a 3.dik óra,arra már muszály voltam menni, mert rámszóltak.
A következő héten fog megjönni, a naptárom szerint csütörtökön, de lehet hogy hamarabb fog, mert múltkor is úgy volt. (És szerdán van úszás).
Tampont még sose használtam, mert féltem, egyrészt mert még szűz vagyok, másrészt mert olvastam hogy valaki majdnem ebbe halt bele (toxikus sokk szindróma).
Hiányozni, nem hiányhozhatok, mert beírja igazolatlannak.
Szerintetek úgy jó lenne, hogy ott a wc-ben bedugom magamnak? Mert még előtte van 7-órám és akkor betét használnak, csak ott tenném be és venném ki.
Persze, ha nem aznap fog megjönni, akkor előtte kipróbálom.
17 éves vagyok, szűz és nemrég próbáltam ki. Egyszerű a felhelyezése és utána tényleg olyan mintha meg se lenne. Egyáltalán nem fájt a felrakás. Ha biztosra akarsz menni akkor közvetlen úszás előtt rakd fel, amilyen mélyre csak tudod, és úszás után egyből cserélj is. Így baj nem lehet. Én normállal kezdtem és nem minivel.
Jó úszást! :-)
Most ez középiskolai testnevelés vagy egyetemi? Ha középiskolai, akkor nincs olyan nálatok, hogy szólsz a tanárnak, hogy csókolom menstruálok és akkor leigazolja neked? Nálunk olyankor akinek megvolt az az udvaron futott pár kört vagy a medence mellett erősítő gyakorlatokat kellett csinálnia télen de a tanár leigazolta neki ha semmilyen módon nem lehetett a mozgást megoldani. Egyetemen nem tudom hogy működik, mivel addigra már nem voltam szűz így különösebben nem okozott fejtörést hogy oldjam meg.
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!