Nem önzőség emiatt kezdeni egy szűz pasival?
Már láttam itt párszor szüzesség témában,hogy egyes nők azért nem kezdenének szűz pasival,mert az elején nem lenne olyan jó a szex.
Tételezzük fel azt,hogy amúgy a pasi teljesen megfelel neki.
Nem bírnak ki 1-2 hónapot amíg bele jön a srác?Szerintetek ez nem önző dolog?
Engem sem leszólítottak amúgy. Na jó de :D De csak mert bejött a negatív dumám. Valamit muszáj villantanod és akkor fognak esélyt adni. Ne játssz nagyon mást, mint ami vagy, de az a lényeg, hogy okozzál valamit mégis. Hogyha olyan vagy, mint a környezet, akkor nem vesznek észre még a kezdeményező lányok sem, illetve 20 évente talán egyszer valami csoda folytán egy, de erre várni merész dolog azért. :) Szóljál be (jól neveltség határán belül azért, full bunkó, érzéketlen és trágár ne legyél, de cinikus vagy ironikus pl. lehetsz), vagy magyarázz el valamit, szóval a rendszeren kicsit hackelj, amiben mozognak és máris máshogy reagálnak majd rád. Kinézet, péniszméret, bicó méret ezek mind másodlagos dolgok e mellé. Persze, olyan lányokkal szerintem nem érdemes próbálkozni, akiknek nincs semmi gondolat a fejükben vagy full neveletlenek (valami minimális azért legyen), mert őket hívják felszínes ostobenkó neveletlen ribiknek. Őket érdemes meghagyni az ugyanilyen hímeknek :) jól ellesznek ők.
pl én azért jövök be egy pár lánynak, mert mindig tudom mit csinálok éppen, honnan jövök és merre tartok. Ha berúgtam, akkor kicsit célirányosabban, de akkor is:) És valahogy hozzám csapódnának. Néha hagyom is. Ezt most nem feltétlen csak a szexre értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!