Rajtam kívül vagytok még itt olyanok, akik szüzességi fogadalmat tettetek?
Manapság nem is olyan ritka ez a dolog, szóval remélem van itt olyan! :)
(és nem kérek kioktató 'cipőt nem veszek próba nélkül', 'mi van, ha nem passzoltok az ágyban', 'hülye vagy' kommenteket, köszi)
L
Csatlakozom, a nem fogadtam meg, de így alakult táborhoz :)
Vallásos voltam/vagyok?, de nem teljes mértékben értek egyet ezzel a házasság előtt nincs szex dologgal. Nem kell széttárni a lábadat az első jött-mentnek, de ha eljön az életedben, az az ember akiben bízol annyira, és szeretsz eléggé, miért ne tennéd meg vele?! aztán ha szakítotok na bumm, nem dől össze a világ, maximum meggyónod, kapsz 40 Miatyánkot meg 30 Üdvözlégyet és elmondhatod hogy tiszta a lelkiismereted.
Nem vagyok büszke rá, hogy ilyen vén fejjel még a szűzek táborát erősítem, de elfogadtam... :)
Kedves kérdező!
Miután neveltetésed folytán vajmi keveset tudsz a témáról, engedd meg, hogy döntésedet tiszteletben tartva bár, de felhívjam a figyelmedet néhány nem elhanyagolható tényre.
Az ember úgy van összerakva, hogy életvitelszerűen szüksége van a jó szexre. Hiányában lelki és testi betegeségek teszik tönkre az életét. Csakhogy! Sem a vagina, se a fütyi nem standard termék, mindegyik más, és nem is mindegyik illik össze. Sőt, hogy igazán őszinte legyek, két igazán összeillő nemi szerv felleléséhez vagy óriási szerencse, vagy hosszas kutatómunka szükségeltetik. Ergo, ha szűzen mész férjhez, jó eséllyel teszed tönkre mind amagad, mind a férjed életét. És hát miért is mész majd férjhez? Nyilván azért mert megtaláltad az illetőt, akivel együtt akarsz élni, akire vigyázni akarsz, akit boldoggá akarsz tenni.
Szép dolog, amit megfogadtál csak éppen értelmetlen és iszonyú veszélyeket rejt magában.
Kérlek, 30 év múlva majd emlékezz rá, hogy volt valaki, aki ezt elmondta neked.
Ooooooh, engem is ezzel próbálnak meggyőzni. :3 Sikertelenül. Valahogy hidegen hagy. Én akit szeretek, ahhoz nem önző vággyal közeledek. A természetes "adottságaim" pedig szerencsére teljesen normálisak, átlagosak, így azzal sem hiszem, hogy baj lenne - feltéve ugye, hogy a partnerem nem egy kiélt ribizli lesz.
Onnantól pedig, hogy megtaláltam azt a nőt, akivel le akarom élni az életem, egyszerűen nem fog érdekelni, hogy milyen lehetne mással, mert tudom, hogy ami nekem van, azon túl nincs szükségem másra. Pont. Ha pedig ez nem lenne elég: egy dolog GONDOLNI valamire és más dolog meg is tenni. A legjobb nem morfondírozni azon, hogy milyen lenne mással, de más dolog meg is csalni az ember házastársát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!