Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Rajtam kívül vagytok még itt...

Rajtam kívül vagytok még itt olyanok, akik szüzességi fogadalmat tettetek?

Figyelt kérdés

Manapság nem is olyan ritka ez a dolog, szóval remélem van itt olyan! :)

(és nem kérek kioktató 'cipőt nem veszek próba nélkül', 'mi van, ha nem passzoltok az ágyban', 'hülye vagy' kommenteket, köszi)

L

2013. szept. 29. 00:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mintha bemennél egy tipikus vasútállomás melletti kocsmába, és absztinens embereket keresnél ott. Persze amíg ott vagy, ne legyen pofájuk inni!!
2013. szept. 29. 00:48
 12/24 anonim ***** válasza:
nem utasítom el (illetve igen, de nem bírálom, a te döntésed), csak egyet hadd kérdezzek: maszturbáltál már valaha?
2013. szept. 29. 05:56
 13/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, arra válaszolj akkor, hogy mégis miért ennyire fontos ez neked? Megtudod magyarázni észérvekkel?

Sajnos kétlem.

2013. szept. 29. 06:01
 14/24 anonim ***** válasza:

Én nem tettem fogadalmat, de így alakult. Ha már így alakult, megfogadtam, hogy nem fekszem alá akárkinek.

Amúgy én nem ítélem el ezt, ha saját meggyőződésből történt a fogadkozás.

A judeo-szemita-ábrahámita agymosásról viszont megvan a véleményem......

2013. szept. 29. 08:09
 15/24 anonim ***** válasza:
14: pedig, lassan 30 évesen már ideje lenne.
2013. szept. 29. 10:29
 16/24 anonim ***** válasza:

Csak nincs rá alkalmas személy.....

Amúgy már a korombéliek már férjesek/gyerekesek, nem rám várnak.....

2013. szept. 29. 10:32
 17/24 anonim ***** válasza:
Amúgy ennek van valami értelme? Mi lesz jobb attól, hogy nem szexelsz?
2013. szept. 29. 10:47
 18/24 anonim ***** válasza:

22/F vagyok, vallásos és üdvözöllek a klubban, kérdező. Én egyet értek vele és látom a benne rejlő bölcsességet is.

Persze nyilván, világi szemszögből ez ostobaságnak tűnik, de például egy vallásos ember nem embernek akar megfelelni. Aki nem tartja tiszteletben a döntésed, azzal kapcsolatban megnyugodhatsz: egyszerűen nem méltó hozzád.

2013. szept. 29. 20:13
 19/24 anonim ***** válasza:

Ha a kérdező nem embernek akar megfelelni, akkor mit keres itt ez a kérdés?

Én erre tippelek: kétely

2013. szept. 29. 20:37
 20/24 anonim ***** válasza:

Az nem baj, ha kételyei vannak. Az a baj, hogy ha birka módra akarja követni a világot, "ha más így, én is" szellemben.

A baj az, hogy ha >fogadalmat tett< és megszegi. Végső soron magát jellemzi vele ugyanis, hiszen akkor miért tette és ha megszegi, miért szegte meg? (feltételes mód)

Én magam nem tettem semmilyen fogadalmat, egyszerűen csak tartom magam az alapelvhez, hogy nem szexelek házasság előtt. Nem mondom, piszok erős a kísértés, de akkor is. :)

2013. szept. 29. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!