Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek is gyerekesek...

Szerintetek is gyerekesek vagy bennem van a hiba? Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok. Leszögezem : nem vagyok r*banc , nem váltogatom a pasijaimat naponta , és nem vagyok felelőtlen, se buta. Életem legnagyobb hibája hogy szerelmes vagyok egy igazi tapló és öntelt és arrogáns...de jóképű srácba. Ő is szeret. Nem tudom miért , csak tudom. Lefeküdtem vele. Nem bántam meg. Mielőtt elkezdenétek ilyeneket írni hogy : "jujj 15 évesen gáz elveszteni , egy igazi r*banc vagy ". Nem , ez nem érdekel. Ez az én döntésem. Na szóval , elmondtam ezt a legjobb barátnőmnek. Hiba volt. Már mint én hülye vakon bízok benne , ő meg elmondja mindenkinek. Most én vagyok az évfolyam k*rvája. Annyira elferdült a sztori , hogy én állítólag minden pasival lefekszem ,és hogy már megd*gott a fél város...Próbálok úgy viselkedni mint aki ez nem zavar , de a lelkem mélyén azonban nagyon bánt , és titokba minden szünetben a budi zokogok...

2013. szept. 23. 21:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem szabad megbízni senkiben, legfőképp a családodban és a barátaidnak hazudott idegenekben.
2013. szept. 23. 23:50
 12/21 anonim ***** válasza:
11-es volt gyerekszobád? Jah... nem. Jóhogynem antiszociális életmódra nem buzdítsátok.
2013. szept. 24. 10:57
 13/21 anonim ***** válasza:

Sajnos Ő nem a b.nőd volt, hanem valami kis "öribari". Nem azt mondom, hogy nem érdemelne meg egy nyilvános alázást, de azért min. négyszemközt kérdőre vonnám, hogy menynire megbízható ember ő ... Ja és eközben ne Te érezd magad szarul.

ja és innentől kezdve nem érdemes kampányolni, hogy mi volt / mi nem volt, mert csak köztudatban tartod a témát. Szóval inkább hagyd a fenébe, törődj magaddal, tanulással, az életeddel, és ha tudsz, próbálj meg más társaság fele nyitni. Nem azt mondom, hogy könnyű a helyzeted, de semmiképpen sem egyedi, sok lány járt már így középiskolában, az emberek meg szeretik a pletykát. Had higgyenek Rólad azt, amit akarnak, te legyél tisztában önmagaddal.

2013. szept. 24. 12:18
 14/21 A kérdező kommentje:
a ne bízz senkiben tanácsát egy életre megtanultam , de a családomat ne keverjük bele , mert ők szentek. Csak az a gáz hogy nem ilyen öri-barik voltunk , ha nem ( szerintem ) nagyon jó barátnők , és nem tudom miért fordít mindenkit ellenem , és miért szúr hátba. Komolyan , akár mi volt , bármikor számíthatott rám , sosem hagytam szarban. Én is tudok róla elég súlyos titkokat , de úgy döntöttem nem mondom el. Nem ereszkedek le az ő szintjére. A barátom nem az én sulimba jár , de nem akarok hozzá fordulni. Nem szeretek másokra támaszkodni , szeretem magam megoldani a problémait. Nem engedi a büszkeségem , hogy beszéljek a barátommal. Az előbb valaki írta , hogy azok vagyunk amit leginkább tagadunk. Részben igaza van , de ebben az esetben nem. Ugyan , miért tagadnám le a dolgokat , egy olyan oldalon ahol , azt se tudják ki vagyok ?
2013. szept. 24. 12:42
 15/21 anonim ***** válasza:
Nézd meg a "Könnyű nőcske" című filmet. Hasonló sztori.
2013. szept. 24. 14:53
 16/21 anonim ***** válasza:

"a ne bízz senkiben tanácsát egy életre megtanultam" a sorozatgyilkosok is így kezdik, hurrá neveljünk gyilkosokat meg szociopatákat... -.-

Jebojj! :D éljen a gyilkosnevelde (szOpj@tok le ha ilyenek vagytok -.-)

2013. szept. 24. 16:40
 17/21 A kérdező kommentje:
persze hogy is ne sorozatgyilkos o.O mostantól óvatosabb leszek , de azért nagyon durva dolog ilyet mondani , te normális vagy ?! :OOO
2013. szept. 24. 16:46
 18/21 anonim válasza:
ne törődj velük, ha ekkora parasztok!!!!! hülye barmok, próbálj ne gondolni rájuk, ne menj a klotyóba és csinálj úgy, mintha leszarnád őket!TUDOD MIT??!! SZARD LE ŐKET!! és esetleg vágasd le a hajad, az új stílus miatt...:) remélem leszállnak rólad! tényleg, a pasiddal mi van?? ő vele legyél, szarj le mindenki mást, legyél boldog é nézd meg a LOL című filmet ;)
2013. szept. 24. 18:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen, normális vagyok. Csak az lehetek. Ez tény, mint az is, hogy a sok életképtelen terjeszti az antiszociális életstílusát. Szerintem a barátaidba (igaziak) és a családodba megbízhatsz. :)
2013. szept. 24. 19:04
 20/21 A kérdező kommentje:
Bocsi félre érettem., az előbb azért máshogy fogalmaztál , megnyugodhatsz nincsenek gyilkos hajlaim , csak azért mert megválogatom kiben bízok :K
2013. szept. 24. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!