Hogy tudna egy 20 éves szűz srác ugy szexelni elsőre hogy ne vegyék észre h szűz? Mit és hogyan csináljon?
1. miért baj az ha szűz vagy? szerintem nyugodtan felvállalhatod.
2. nem lehet észrevenni. max annyiból, hogy bizonytalan vagy, de ezen gyakorlati 'oktatással' úgysem tudsz segíteni.
Állítólag vannak olyan férfiak akik az x-edik alkalomkor is úgy szexelnek, mint egy szűz fiatalember, tehát szerintem nincs miért "szégyenkezned".:))
Egyébként a partnereden is múlik a dolog, ha megértő, és segítőkész, akkor szerintem nem lesz gond...
Anno az én szüzességemet is egy nálamnál tapasztaltabb lány vette el, és nem dőlt össze a világ sem előtte, sem utána :))
az en baratnom nem vette eszre (majd egyszer elmondom neki had oruljon, hogy vele voltam eloszor), igaz elottem o sem csinalta sokszor, talan azert...
mindenesetre tudtam mit hol keressek (szerintem te is) es nagyon figyeltem mi a jo neki. sajnos igy sem ment el egyikunk sem :( de elvezni elveztuk.:)
de hal istennek konnyen tanulunk mindkettem :D
azért baj mert félek h elrontok vmit...
és akkor én belehalnék a szégyenbe... a partnerem ugy tudja h már nem wagyok szűz... jo szexen kívül már minden túlestem ... de akko is...
Nem kell izgulnod, én 21voltam az elsönél.
nem kell aggodni ösztönösen fog menni, és ne legyen agyon tervezve a dolog mert az csak ronthat az egészen.
amugy a lány 25volt, és csak másnap mondtam meg neki. csak annyit vett észre az egészböl hogy kicsit ügyetlen voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!