Most akkor elvesztettem?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Le akartam feküdni a barátommal akivel 3 hónapja vagyunk együtt. Előtte napokban már történt petting és nagyon akartam. Azt akartam hogy ő vegye el a szüzességem, nagyon szeretem! Aztán mikor megpróbáltuk a pettingnél minen rendben volt, de mire oda került a sor teljesen száraz lettem. Mondtam neki hogy nem fog menni. azt mondta megértette. De aztán egy határozott mozdulattal nekem esett, nagyon fájt. Annyira, hogy nem is éreztem hogy benn van-e. Ő azt mondta benn volt, de nem tudjuk hogy most mi van. Nem tudtuk folytatni mert fájt és nem tudom hogy most elvesztettem-e a szüzességem?!2013. szept. 21. 10:06
1/7 anonim válasza:
Ha o benn volt akkor igen, ha nem akkor nem!
2/7 anonim válasza:
Remélem azért kapott egy pofont. Vagy inkább te érdemelnél egyet, hogy ilyen szánalmas alakkal adod össze magad.
3/7 A kérdező kommentje:
nem egy pofont kapott. nagyon összevesztem vele. sajnálja, de azzal nem megyek semmire..
2013. szept. 21. 10:52
4/7 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy miután te NEMet mondtál, ő pedig beléd hatolt, nemi erőszakon estél át? Remélem, ehhez méltóan fogod kezelni a helyzetet, de legalább kivágod a francba és szólsz az ő meg a saját szüleidnek is!
5/7 anonim válasza:
El. De remélem ezek után ki is dobtad azt a barmot...
6/7 anonim válasza:
add meg a számod privibe és én nem bánok veled igy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!