Szicu kérdése:
Lefeküdjek a haverommal?
Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy van 11 napja egy barátom,23 éves,és egy igen jó haverom,egy 20 éves.Én 19 vagyok,és még szűz.Lefeküdjek a haverommal,akiben 100%ig megbízom,vagy várjam ki,hogy mikor fekszem le a barátommal.2013. szept. 18. 19:10
11/13 anonim válasza:
11 napos kapcsolat és már is nem beszéltek egymással.. :D Az gyönyörű! Annyira gerinctelen meg ne légy, h a "pasid" haverjával kezdesz ki, mert tönkre vágsz egy barátságot.. De te tudod mennyire tudsz elszámolni a lelkiismereteddel, bár most, h belegondolok, h ha már így elgondoltad a dolgokat, akkor nálad sima ügy lenne te érzéketlen l.otyó!:)
12/13 viktor123456 válasza:
A barátodat tedd lapátra és feküdje le a haverral.
13/13 anonim válasza:
ha szereted a baratodat vard ki , ha nem es mindenaron elakarod veszteni a kincsedet akkor tedd meg a haveroddal , nem gondolnam hogy helyes amit irtak neked hogy lotyo lennel mert termeszetes hogy 19 evesen erdekel a szex tema , de nem kell elkapkodni szerintem, olyannak add aki megerdemli mert az elso azert nyomot hagy a tovabbi szexualis tereden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!