Hogy lehet eldönteni egy fiúról hogy szűz-e vagy sem?
Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 14:36
11/21 LeftBehind válasza:
Hát ha nem hiszed el neki akkor mit csináljon? Mondja hogy "OK,az vagyok. Meglepetés!" ?
12/21 A kérdező kommentje:
ő azt mondja h nem az..
2013. szept. 18. 19:21
13/21 LeftBehind válasza:
Miért,én mit mondtam? Lényegtelen,miért nem hagyod rá? Amúgy meg ha tényleg ő a helyi menő gyerek és nem csak magáról képzeli azt,akkor tényleg nincs rá sok esély hogy szűz lenne.
14/21 A kérdező kommentje:
jó csak nem értem miért bizonygatja állandóan...
2013. szept. 18. 19:32
15/21 LeftBehind válasza:
Talán mert nem hiszed el neki.
16/21 A kérdező kommentje:
hát nem is tudom miért....annyira gyerekes....
2013. szept. 18. 21:01
17/21 LeftBehind válasza:
Attól még simán elveszthette a szüzességét. Rakás embert ismerek akik finoman szólva is igazi idióták,mindig valami baromságról beszélnek és persze kihagyhatatlan téma a "Kit,hol,hányan és hányszor dugtunk meg." és mégis bomlanak értük a nők és ne kérdezd hogy miért mert ha megdöglök se fogok tudni rá válaszolni.
18/21 A kérdező kommentje:
amúgy nincs köztünk semmi és nem értem miért de nekem minden áron be akarja bizonyítani hogy ő bizony már nem szűz...és igazából annyira nem érdekel...de már nagyon idegesítő...mondtam is neki hogy oké felfogtam...de akkor is mondja...
2013. szept. 18. 21:37
19/21 anonim válasza:
Hagyd rá, majd észreveszi magát, és nem mondogatja, ha látja egy idő után, hogy téged ez nem érdekel, mert semmi közöd hozzá. Talán majd egy idő után megérti...
LeftBehind! Ezt honnan szeded, hogy onnantól ha kiderül majd elhúzódnak tőle, mint egy leprástóL?? Én lány vagyok, de nagyon nagyon értékeltem, hogy a párom például az volt, vagy más ember.. És ez nekem is visszataszító, ha azt bizonygatja valaki, kivel hányszor stb...
20/21 LeftBehind válasza:
Honnan szedem? Tapasztalatból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!