Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Férfi szüzek. Hogyan bírjátok,...

Férfi szüzek. Hogyan bírjátok, bírtátok ki csaj nélkül? Szettetek-e valamit vagy hogyan sikerült elterelni a figyelmeteket a lányokról? 23/F Természetesen szűz.

Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok, szintén természetesen szűz. Nem zavar.
2013. szept. 10. 22:06
 12/18 anonim ***** válasza:

7-es pacsi :D

de én inkább élőekre csapom ki :D

Amúgy most kapok egy méregdrága gépet (azért annyira nem) a szüleimtől szal elég jól fogom bírni :D Alig várom hogy Skyrimezhessek :D Bátor lovag leszek, aki legyőz minden sárkányt és meghódítja Skyrim jeges földjeit!

F

2013. szept. 10. 22:08
 13/18 LeftBehind ***** válasza:
Hogy bírtam ki? Úgy hogy nincs olyan nő aki vonzódik hozzám szóval sok választásom nem nagyon volt.
2013. szept. 10. 22:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Tök jól megvagyok a szüzességemmel, együtt járunk szórakozni,moziba,kajálni stb. Legjobb haverom, annyira összenőttünk, hogy nem szeretném elveszíteni. Mondjuk ez a veszélyt jelentősen enyhítette az anyatermészet a külsőm formálása közben.
2013. szept. 10. 23:28
 15/18 anonim ***** válasza:

hát mikor hogy ki lehet bírni ha eltereli a figyelmed egy mmorpg vagy valami más játék vagy bármi egyéb dolog.

de nekem az is segít ha néha pityeregve alszom el és egy ölelésre vágyom.

ja a maszturbálás sem rossz dolog a barátnőm szokta csinálni marok marcsi.

23 éves antiszoc szüzike fiucska (igen még olyan hajlamaim is vannak, meg kecskével is jó lenne egyszer)

2013. szept. 11. 04:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Furi, de h h a lanyok vesztik el előbb? mondjuk sztem egy pasinak 2o alatt nem is kell elvesztenie.. mittomen:D
2013. szept. 11. 07:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Szex jó lett volna már hamarább is, de kapcsolatra még csak most kezdem érettnek érezni magam. Ismerkedek lányokkal, ennyi. Nem siránkozok mint oly sok fiú ezen az oldalon (nem rád célzok kérdező...) 1x majd összejön :)
2013. szept. 11. 19:30
 18/18 anonim ***** válasza:
lemaradt, hogy 20F
2013. szept. 11. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!