Mi lesz igy velem?
Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok.
Annyira szuk vagyok, hogy a mini tampon se megy fel.
Probaltam mar WCn ulve, allva, gugolva, fekve, oldalasan, mar oda jutottam ,hogy fejen allva is kifogom probalni..
Probaltam idegesen, nyugodtan ...
Probaltam a verzes elso napjan, kozepen, vegen, vagy csak ugy..
Egyszeruen fel centinel tobb nem megy fel annyira szuk vagyok.
Felek ,hogy mi lesz velem ha eljon az ideje ,hogy sexualis eletet eljek, ilyen alapon keptelen leszek befogadni egy atlagos meretu peniszt. ( meg ha feleszek izgatva is)
A szulestol meg egyenesen rettegek, hogy tagulni fog, oke de annyira azert nem.
Mi lesz velem? mit tegyek?
2013. szept. 8. 19:24
2/4 anonim válasza:
Én is ilyen szük voltam... De szép fokozatosan megoldhatod a dolgot.. Igen, minden nagyon fog fájni, az tény! Ezért szerintem próbáld elöször egy ujjaddal.
3/4 anonim válasza:
Hát, az azért nem ugyanaz...
Szerintem menni fog, ha egy hozzám hasonlóan tapasztalt sráccal veszted el.
4/4 anonim válasza:
hat egy ilyen tapasztalt sracal kerulsz ossze mint en akor ne agodj siman fog menni minden a maga rendjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!