Mit csináljak? :/ Szűz vagyok, barátom sok lánnyal volt már. Akik sokkal tapasztaltabbak. Mi lesz, ha velem nem fogja élvezni a szexet? Vagy, ha nem tetszem neki ruha nélkül? Nem izgul fel, ilyesmik. Nagyon fog fájni?
Először is ne parázz. Ha kétségeid vannak, még nem vagy felkészülve rá. Ne azért veszítsd el,mert ő így akarja, majd jön az magától, ha elég érett leszel hozzá.
Ha nehezen engeded el magad, azt érezni fogja és magában keresi majd a hibát, ezért sem jó, ha félsz. Kissé önbizalom-hiányosnak tűnsz. Ha tetszel neki ruhában, akkor ruha nélkül is. :)
A felizguláshoz sokszor nem elég egy meztelen test, valami más is kell oda (érzéki előjáték, vagy valami más).
Nem tudom, hogy fájni fog-e, nem vagyok lány. :D
én a párommal ugyanígy vagyok. sokkal tapasztaltabb és tapasztaltabb lányokkal volt már. nagy kincsnek tekint engem, mivel Ő volt nekem az első. ruha nélkül is egész biztos bejössz neki, hidd el. ;) ha meglátja a női idomokat a férfi, nehezen tud ellenállni. :D
mindenkinek változó, hogy fáj-e. én csak véreztem egy kicsit, nem fájt, mivel a legelső szeretkezés előtt ujjazott, kitágított már elég rendesen, innentől kezdve már simán ment. =)
köszönöm a válaszokat :)
nem miatta...én is szeretném már :)
csak hát a csajok akikkel volt...nem is érek a nyomukba :/
nincsenek nagy melleim...:/
amúgy vékony vagyok,nincs csúnya alakom
Csakhogy nem azok a lányok a barátnői ;) Ha jobb női voltak nálad, akkor nyilván nem véletlenül van veled és nem mással. :)
Nagyobb a mellük? Na és? Azt hiszed, egy pasinak csak a mellek számítanak? Egy éjszakára talán, de aki hosszabb távra tervez, annak semmiképp. Nekem pl. nem számít, ha nem nagy. :) Formás legyen, feszes. Az se gáz, ha nem. Nyilván nem a tested miatt van veled. De ha jó az alakod, az már jó. :)
nem kell félni ;-)
én mindig mindentől félek, ehhez képest mikor már ott tartottunk barátommal, akkor már nem féltem, és nekem pl. annyira nem fájt (pedig nagyon alacsony a fájdalom-küszöböm, de nekem ez még tűrhető volt)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!