Mi lesz annak a "kukijaval" akinek pl odavan nove, piros, fajo erzesei vannak?
1 18 eves vok
2. Miert ilyen bunkok itt az emberek gyk-n?
3. Enis tudok olyat kerdezni amit te nem tudsz!
4. Tudnad milyen szarul vagyok! Azert irtam ki a kerdest...
Már ne haragudj, de normális, épkézláb mondatokkal is körülírhattad volna a problémád.
Szerintem egyébként vagy gombás fertőzésed van, vagy ahogy te is írtad, allergiás vagy valamire. A helyedben felkeresném az urológiát (NE GYEREKESKEDJ, A FARKADRÓL VAN SZÓ!) és a doki majd elmondja mivel kenegesd.
1. Nem hiszem el, a stílusod és a privát üzeneted alapján 12-13 lehetsz max.
2. nem bunkóságból írtam, mégha úgy is tűnt
3. lehetséges, nem vagyok enciklopédia, de ezt nem tudom miért írtad
4. fordulj az orvosodhoz, itt senki sem fog tudni meggyógyítani, maximum elküldeni orvoshoz.
Doki válasza:
Először i ne törődjön a sok hülye válasszal! Ezt a problémát komolyan kell venni!
Humanpenissusminisusban szenved, kezdeti tünetek a kicsi piros foltok és enyhe szúró fájdalom, amik eltűnnek egy idő után, de ez csak a betegség nyugvó fázisa, a következő fázis amikor a pénisz elkezd feketedni ami az elszáradás első jele. De szerencsére a kezelése igen egyszerű, naponta háromszor sós és mézes tejjel való borogatás. A borogatást 1 órán át rajta kell hagyni, hogy csökkentse a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!