Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi lesz annak a "kukijaval"...

Mi lesz annak a "kukijaval" akinek pl odavan nove, piros, fajo erzesei vannak?

Figyelt kérdés
Mit ertenek azalatt hohy leszarad? Meg igaz hogy tusfordure lehet allergias??? Es attol is pirosodik be??
2013. szept. 4. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
2013. szept. 4. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
2013. szept. 4. 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem neked való oldal menj innen! Iskolában szépen biológia órán figyelj oda és azzal egy időben a szüleiddel is beszélhetsz róla és kész. Addig viszont ne legyél itt, ne kérdezz butaságokat és ne innen akarj megtanulni dolgokat.
2013. szept. 4. 20:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Jo hogy anyad ilyen qrva nem nevelt meg... Miaz h menj innen? Azert van az oldal hogy KERDEZZEK te....
2013. szept. 4. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
De nem kisfiúcskáknak van. Márpedig ide látszik, hoyg te egy nagyon fiatal gyerek.
2013. szept. 4. 21:05
 6/10 A kérdező kommentje:

1 18 eves vok

2. Miert ilyen bunkok itt az emberek gyk-n?

3. Enis tudok olyat kerdezni amit te nem tudsz!

4. Tudnad milyen szarul vagyok! Azert irtam ki a kerdest...

2013. szept. 4. 21:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de normális, épkézláb mondatokkal is körülírhattad volna a problémád.

Szerintem egyébként vagy gombás fertőzésed van, vagy ahogy te is írtad, allergiás vagy valamire. A helyedben felkeresném az urológiát (NE GYEREKESKEDJ, A FARKADRÓL VAN SZÓ!) és a doki majd elmondja mivel kenegesd.

2013. szept. 4. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:

1. Nem hiszem el, a stílusod és a privát üzeneted alapján 12-13 lehetsz max.

2. nem bunkóságból írtam, mégha úgy is tűnt

3. lehetséges, nem vagyok enciklopédia, de ezt nem tudom miért írtad

4. fordulj az orvosodhoz, itt senki sem fog tudni meggyógyítani, maximum elküldeni orvoshoz.

2013. szept. 4. 21:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Voltam dokina 8-as!es aki nem tud ertelmesen valaszolni az huzzon a pics*ba felidegesitenek az ilyen emberek
2013. szept. 4. 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Doki válasza:

Először i ne törődjön a sok hülye válasszal! Ezt a problémát komolyan kell venni!

Humanpenissusminisusban szenved, kezdeti tünetek a kicsi piros foltok és enyhe szúró fájdalom, amik eltűnnek egy idő után, de ez csak a betegség nyugvó fázisa, a következő fázis amikor a pénisz elkezd feketedni ami az elszáradás első jele. De szerencsére a kezelése igen egyszerű, naponta háromszor sós és mézes tejjel való borogatás. A borogatást 1 órán át rajta kell hagyni, hogy csökkentse a fájdalmat.

2013. szept. 7. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!