Szűz a szűzzel? Vagy mit gondoltok egy szűz lány inkább egy tapasztalt férfival veszítse el?
13:04
Ilyeneket csak olyan ír aki többnek érzi magát, amiért neki már megvolt! Miért egyek pirítóst, mikor utálom azt?Perverz!:P Mindenkinek a saját döntése mikor érzi úgy, hogy elérkezett az ideje, és hogy kivel akar.Nem kell lenézni azokat, akiknek többet jelent a szex, mint "dugást".
A dugást nem lehet utálni mert jó. Az embert úgy teremtette a természet, hogy szeresse.
Nem nem nézem le azokat, akik még nem szexeltek, csak azokat, akik nem merik bevallani, hogy vágynak rá.
Bár ha aszexuális valaki az is rendben. Nincs vele bajom.
Szerintem meg értsd meg, hogy az emberek különbözőek. Persze minden ember vágyik a szexre, de nem mindenáron és nem akárkivel.
Én elfogadom, hogy Neked tök mindegy és fűvel-fával megteszed. De nincs jogod elítélni azokat, akik ezt szerelemből teszik csak meg.
Azért teszik csak szerelemből, mert nekik a szex mást jelent mint Neked és szeretik, ha nem csak a szexuális vágyaik elégítődnek ki.
Érdekesen gondolkodtok. Sem kiéhezett nem vagyok, sem olyan aki fűvel-fával lefekszik.
Nagyon igényes vagyok a választásban. Annyi a különbség, hogy én oda merek menni a csajokhoz és amíg más csak nézelődik és reménykedik, hogy pár hónap múlva lesz valami, addig én cselekszem. Régebb nem volt így és én is becsaptam magam. Azóta volt komoly kapcsolatom is, de a szerelem az nem úgy jön, hogy sokáig nézel valakit és szerelmes leszel. Illetve jöhet úgy is, de általában abból lesz a reménytelen szerelem. Menni kell, csinálni, leszólítani a neked tetsző embereket.
És a kapcsolatban, miközben együtt vagytok és kizárjátok a világot, felfigyeltek a másik értékeire. Amiket őszintén csak neked mutat meg és nem csak egy világ felé állított képet látsz róla, úgy alakulhat ki igazán a szerelem. És ez az egyik legjobb dolog az életben.
De ha nincs, attól még nem esem kétségbe. A szex jó.
Értem mire gondolsz azzal, hogy kiéhezett. Van aki pl. úgy megy le egy buliba, hogy huh, ,,nekem kell egy csaj, akit végre megdughatok. Nem is érdekel, hogy ki ez a hülye pcsa, csak vegye le a bugyiját és dugjunk."
Az ilyentől ösztönösen undorodnak is a csajok és jól is teszik. De más az, hogy buli van. Odamegyek a csajhoz, mert tetszik, meg akarom ismerni, szórakozok vele, jókat röhögünk, táncolunk, aztán csak történnek a dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!