Szűz a szűzzel? Vagy mit gondoltok egy szűz lány inkább egy tapasztalt férfival veszítse el?
Azzal veszítse el akit szeret és vele akar lenni.
A szüzesség nem egy betegség, hogy minél gyorsabban be kell tömetni a pinádat egy 20+os fasszal.
kedves első!
érzelmek nélkül nem is akarom elveszteni,de nem is ez volt a kérdésem.
Hmm...
Ezen már gondolkoztam, és egyik mellett se tudtam dönteni.
Ha egy szűz lány szűz pasival fekszik le elsőnek, könnyebb lehet mindkét félnek, mert közös a felfedezés, úgy értem, egyik fél sem várja el a másiktól, hogy bombajó legyen elsőnek.
Viszont a szűz lány, nem szűz pasi esete annyival tekinthető "jobbnak", hogy a pasi már nagyjából tudja, mi kell egy nőnek. Itt inkább a csajokban lehet szorongás, hogy: "Mivan, ha elrontok valamit, hisz ő már tapasztalt?"
Én mindenesetre nagyon örülök, ha szűz pasival hoz össze a sors. :) Sajnos ez eddig csak 1X fordul elő.
Jajj hagyjátok már ezeket az érzelmeket. Dugni jó. Aki ilyet mond, hogy ő csak akkor akar szexelni ha szerelmes, az kifogást keres. Ezzel nyugtatja magát, hogy nem ő a szerencsétlen, hogy nem jut hozzá egy fasza nőhöz/férfihoz. Érzelmekkel tényleg jobb. De a pizza is jobb mint a pirtós kenyér. Akkor többet ne egyek pirítóst?
De fogok mert azt is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!