Kívánom a legjobb barátomat? Mit tegyek, hogyan küzdjem ezt le?
Köszi, ment a zöld kéz mindenkinek. :)
De a szívem megszakad. 3 éve vagyunk legjobb barátok. Olyan sok közös élményünk van. Most meg... Ha tudnátok mennyire lehangolt vagyok. Nem is tudom; mitől félek jobban? Hogy érez irántam valamit, vagy hogy nem érez irántam semmit?! :
Tudom, ismerem az érzést. Próbálj meg egy kicsit visszavonulni. Mármint pár napra kerüld egy kicsit vagy nem tudom, lehet már túl sokat vagytok együtt ez a baj. Meg akkor kitisztul hogy mit is érzel iránta. Hidd el jót tesz, én is így voltam vele, hogy míg mindennap találkoztunk, beszélgettünk, észre sem vettem hogy többet érzek, meg össze is voltam zavarodva, kicsit olyan "túl sok túl hirtelen" érzés volt. Aztán egy huzamosabb ideig nem láttam és akkor esett le, hogy mit is érzek iránta.
Az meg hogy ő mit érez, vond le a köveztetéseket. Van-e olyan lány aki tetszik neki, szokott-e veled az érzéseiről beszélni... tehát úgy viselkedik veled mint az egyik haverjával, vagy több? Meg te is utalhatsz rá hogy tetszik neked valaki, aztán nézd meg hogyan reagál. Ha annyira ismered biztos felismered ha erőltetett a mosolya vagy valami ilyesmi :) Bár szerintem azok alapján amit leírtál megnyugodhatsz, mert számára ez már több mint barátság. Csak mondom, szerintem egy kis idő kell mindkettőtöknek hogy letisztázódjon. Vagy csak egyszerűen beszéljétek meg. Vagy az is jó ha csak simán folytatjátok, aztán úgyis lesz belőle valami. Ha lennie kell, akkor lesz :)
Szerintem, raersz meg a szexel 16 eves vagy, lehettek meg baratok huncut gondolatokkal, amig nem szexeltek addig elvileg baratok vagytok szoval...
Tartsd meg a baratsagot, 16 evesen ugyse fogtok osszehazasodni akkor meg minek rontanad el \
Nem vagtok 24 evesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!