20 éves fiú vagyok, aki még szűz. Szégyellem is ezt. Kevés az esélye, hogy legyen valakim. Képes vagyok elbeszélgetni olyan lányokkal, akik nem az eseteim. Viszont akik az eseteim, náluk nem merek semmit se csinálni. Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ráadásul van egy másik gondom is. Van egy színésznő, aki nagyon tetszik nekem. Potosabban az általa játszott lányok. Mind a külső, mind a belső tualjdonságuk tetszik nekem. Attól tartok, hogy ennek is az az oka, hogy még szűz vagyok, mert kevés lány tetszik nekem. Szerintetek ez is akadályozó tényező?2009. nov. 1. 16:45
21/26 A kérdező kommentje:
Már mondtam. Lejjebb adtam az elvárásoknak azóta.
Csak most az ismerkedés okoz gondot.
2011. ápr. 28. 13:21
22/26 A kérdező kommentje:
Egyébként megjegyzem, hogy a színésznő tök átlagos csaj. Nem egy tipikus bombanő.
2011. ápr. 28. 13:22
23/26 anonim válasza:
Ja, de te magad írtad korábban, hogy nem csak a külseje fogott meg, hanem az általa alakított karakterek. Ami alapvető baj, hiszen ezek az emberek, "karakterek" a valóságban nem is léteznek.
Másrészről pedig jelzésértékű, hogy még sokadik hozzászólásra is ezt a bizonyos színésznőt emlegeted.
A nevéd elárulod, csak itt, csak nakünk, csak most, névtelenül? :)
24/26 A kérdező kommentje:
Emily Perkins :$
2011. ápr. 28. 13:30
25/26 anonim válasza:
Na, most Google lesz a barátom. :D
26/26 anonim válasza:
Nos... ez egy igen régi kérdés és most olvastam el kiváncsi vagyok, hogy sikerült azóta barátnőt szerezni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!