20 éves fiú vagyok, aki még szűz. Szégyellem is ezt. Kevés az esélye, hogy legyen valakim. Képes vagyok elbeszélgetni olyan lányokkal, akik nem az eseteim. Viszont akik az eseteim, náluk nem merek semmit se csinálni. Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ráadásul van egy másik gondom is. Van egy színésznő, aki nagyon tetszik nekem. Potosabban az általa játszott lányok. Mind a külső, mind a belső tualjdonságuk tetszik nekem. Attól tartok, hogy ennek is az az oka, hogy még szűz vagyok, mert kevés lány tetszik nekem. Szerintetek ez is akadályozó tényező?2009. nov. 1. 16:45
11/26 anonim válasza:
Szia! Nekem te egy kincs lennél! Egy megvalósult álom! Egy percig ne szégyeld! Az ilyen fiúkból nagyon kevés van, mint te! A színésznő tényleg felesleges ábrándozás, de amíg jólesik nyugodtan tedd, de azért az életben sokkal jobban járnál hús-vér lányokkal. 23/L szűz Ezt a kérdést amúgy én tettem fe http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__17494..
13/26 A kérdező kommentje:
Próbáltam ismerkedni is, de valahogyan nem megy.
2011. ápr. 27. 22:24
14/26 anonim válasza:
Mármint ezzel a lánnyal ismerked meg te :)
15/26 anonim válasza:
mert félsz. szedd össze magad, gondold azt, hogy igenis kellesz a lányoknak, és sugározni fog belőled, hogy magabiztos vagy. :) ez tutira bejön. ha meg nem, akkor itt vagyok én . :D
16/26 A kérdező kommentje:
Nem fogok vele ismerkedni. Nem mondta, hogy velem ismerkedne és mi van, ha nagy távolság van köztünk? Nem fogok és ezt most nem félelemből mondom.
2011. ápr. 27. 22:49
17/26 anonim válasza:
És szted vki is avval fog törődni,hogy szűz vagy?Énse voltam még nővel,oszt mivan,sőt barátnőm se volt,társaságba sem járok,de jól érzem magam,igaz néha hiányom van,de még egyenlőre nem érdekel az ügy,majd amikor kedvem lesz hozzá.
Azt kell eldöntened,hogy valójában mit akarsz vagyis hogy készen állsz rá v sem.
19/26 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy a "színésznős" típusú lányon kívül még rengeteg de rengeteg lány tűzbe tudna hozni. Ha szenvedélyesen megcsókolna, majd megmarkolná a . Biztos hogy hamar örülnél neki és eszedbe sem jutna az a színésznő. Szerintem ez csak állatás... Ad le az elvárást és kezdj el tapasztalni! A gyakorlással magabiztosságot is tudsz szerezni és utána könnyebb az "eseted" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!