Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Teherbe eshet egy lány,...

Teherbe eshet egy lány, mielőtt megjönne neki az első menstruáció?

Figyelt kérdés

A barátnőm 15 éves, még nem jött meg neki, és az érdekelne, hogy így is teherbe eshet-e? Tehát van-e peteérés az első menstruació előtt?

18/F

2013. szept. 1. 15:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ja persze,igazán szeretni? ne haragudj de egy 15 éves úgy c tud csak szeretni ahogy egy gyerek,nem tudom milyen jogon fikázod a 20on éveseket,mellesleg egy 20on éves is fiatal,és legalább elég érett,van élettapasztalata,nem egy 15 éves kislány akinek baromira nem kell szexelnie még
2013. szept. 1. 19:35
 12/16 A kérdező kommentje:
És nyílván nem erőszakolom meg, ha eljutunk odáig az azért lesz, mert ő is akarja.. nem értem minek kell fennakadni ilyesmin.. talán jobb lenne ha egy 16 éves menne át rajta csak azért, hogy meglegyen azt csá? És méghozzá lehet egy olyan első élménye lenne, hogy meg is utálná a szexet? Pfff..
2013. szept. 1. 19:38
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mit hisz, milyen világban élünk, de nagyon téves az elképzelése azt kell hogy mondjam, és inkább érzem azt, hogy megmentem a barátnőmet, mintsem hogy elrontom a gyerekkorát... a gyerekkorát egy olyan generacióban növekvő lánynak, ahol az osztálykirándulásokon nem bujócskáznak, hanem piát vedelnek és csoportosan pettingelnek... MERT MÁR EZ A MENŐ.. és ezt látják, mert a kezükbe kapják az internetet, ami tele van szennyel és azt látják, hogy ez a normális, a szülők pedig mit sem tudnak ezekről! Őn szerint rossz vagyok mert majd lefekszek vele, szerintem pedig kiragadom egy elfajzott társadalomból, és odafigyelek rá.. mert szeretem, és nem csak játszadozom vele.
2013. szept. 1. 19:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Megmented? Már bocs de nem lehet normális értékrendje se a gyereknek se az anyjának ha a többi idiótát követi birkaként..és igen úgy gondolom ártasz neki ha túl fiatalon már ráveszed a szexre,a menstruáció annak a jele,hogy a gyerek testileg már serdül,de a te barátnőd mg nem is menstruál tehát nagyon éretlen testileg is
2013. szept. 1. 20:04
 15/16 anonim ***** válasza:
tehát úgy gondolom,hogy 15 évesen még korai pláne ha nem is menstruál és igen terhes lehetsz,de azt értékelem,hogy átlátod a korosztályotok baromságait
2013. szept. 1. 20:07
 16/16 A kérdező kommentje:

Élvezettel nézem, ahogy a 14-16 éves gyermekek szülei abban a tévhitben élik rohanó világuk mindennapjait, hogy gyermekeik ugyanúgy bujócskáznak, homokvárat építenek, és kishableányt néznek a TV-ben.. mint ahogy azt ők tették. NEM! El kell fogadni HOGY EZ MÁR NEM ÍGY VAN! És ha erre nem eszmélnek fel kellő időben, akkor majd csak pislogni fognak a következményeken, és azon gondolkodni, hogy hol rontották el. Regényeket irhatnék erről, de sok beszédnek sok az alja. Eggyet tudok.. szeretem a baratnőmet, nem használom ki, és én legalább odafigyelek rá, amit sok más srác nem mondhat el.. és ha valakitől félteni kellene az nem én vagyok hanem pont az ő korosztályába való fiúk, akik kihasználják az úgymond "bevállalós" csajokat..

Írtam privátot.

2013. szept. 1. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!