Normális az, hogy sokkal gyengébb a menstruációm az első után?
Figyelt kérdés
Egy hete lefeküdtünk barátommal először. És most megjött, de csak nagyon-nagyon gyengén? Ez normális?
És védekeztünk, de emiatt kicsit meg vagyok ijedve.... Ugye nem vagyok terhes? (bocsi lehet hülyeség ilyet kérdezni de meg vagyok ijedve...:/ )
16/L
2013. márc. 19. 20:53
1/2 anonim válasza:
ha egyértelmüen megjött, akkor nem lehetsz terhes (akkor nekem is gyengébb volt, de 3 vagy 4 hónapig)
viszont ha annyira gyenge, hogy nem egyértelmü, vagy nagyon félsz, akkor ne itt kérdezd, hanem menj el nödokihoz (szegények már megszokták, hogy minden hülyeségre válaszoniuk kell, de jobb megkérdezni, mint hogy baj legyen belöle)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes választ:')
2013. márc. 19. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!