Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mennyi az az...

Szerintetek mennyi az az időtartam, ami után "elfogadható", hogy egy lány lefekszik a barátjával? Ti mennyi idő után feküdtetek le először?

Figyelt kérdés
Ha a lány szűz, a fiú pedig nem. A megismerkedéstől számítva, ha pár nappal azután már járnak is.
2013. aug. 29. 21:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én 1hónap után feküdtem le a pasimmal 16/L
2013. aug. 30. 11:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem 17-18 évesen min 4-5 hónap, 17 alatt meg egyátalán nem elfogadható
2013. aug. 31. 18:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Én egy hónap után kb., de addig rendszeresen pettingeltünk.
2013. aug. 31. 19:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Én 8 hónapja ismertem utána összejöttünk 2 hónapig jártunk utána én nagyon megszerettem egy osztályba jártunk elég sok időt voltunk együtt nap mint nap 2 és fél 3 hónap utána odaadtam magam neki. De ő arra adott hogy mások mint mondanak, ami persze nekem nem esett jól.. Persze ő menő volt hogy 39 fiú közül(csak ketten voltunk lányok) az osztályban neki sikerült felszedni engem..kicsit éreztem hogy szégyenli hogy velem van de a szerelem elvakított .. hittem neki hogy szeret..Mindenki tudott a dologról az iskolában, ez nekem nagyon égő volt..Sok fiú próbálkozott hátha...Sokan azt gondolták hogy kis ribi lettem ezzel a dologgal ..Mái napig nekem nehéz erről beszélni bárkivel..pedig ez már 3 éve történt van párom és már egy 3 hónapos kislányom is...Soha nem mondtam el senkinek sem hogy ez nekem hogy fájt...mindenféle téren fájt lelkileg és testileg is..:( Nagyon gondold meg mit teszel és hogyan..Először jól ismerd meg azt akivel először tervezed..
2013. szept. 3. 23:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem már első nap megtörtént (18 évesen), de azért nem ajánlom ezt mindenkinek, bár én nem bántam meg. Szerintem 1-3 hónap után simán.
2013. szept. 4. 06:43
 16/16 anonim válasza:

Mi lenne ha megbeszélné a kérdező a párjával?

Mi, a válaszolók nem ismerjük a helyzeteteket. Ti tudjátok, hogy mit mikor akartok. S ha úgy érzitek, hogy most, akkor mindegy, hogy mi mit tanácsolunk, mert nem fogtok ránk hallgatni.

2013. szept. 5. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!