Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 éves vagyok és elvettem a...

18 éves vagyok és elvettem a barátnőm szüzességét állítólag, velem van a gond?

Figyelt kérdés

szóval átjött és elkezdtük simi tapi ..stb aztán bedugtam és akadálymentesen bejutottam ...fel se szisszent!!!! O.O

áLLÍTÓLAG SZŰZ VOLT .

Mikor ezt szóvá tettem mérges lett összecsukta a lábait fel állt és le szedett egy biosz könyvet a polcról a fas*omra dobta..Egyáltalán hogy merte ezt megcsinálni???

Fiúk! Volt hasonló történés az életetekben??

Most velem volt a gond? Tényleg ezt érdemeltem holott ő csapott be és már nem is szűz?? Ki tudja hányan jártak benne... kb 3 cmre alapból ki volt tágulva és mondom.. a bejutással se volt gond... most dobjam?

2013. aug. 29. 19:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Legalább biztos, hogy apád fia vagy...

Egy ember addig szűz, ameddig nem vett részt szexuális aktusban. Képzeld, van olyan lány, akinek pl a nőgyógyász távolítja el a szűzhártyáját, mert egészségügyi problémákat okoz neki. Attól, hogy a védőnő megnézte gyerekkorodban a fitymádat, még te is szűz maradtál. Amúgy ha már a közeledbe került a bioszkönyv, olvasgasd, neted is van, tiéd lehet a világ összes tudása, bár úgy látom igényed az nincs rá.

Egy balf**z vagy. Amúgy nem mindegy, hogy szűz volt-e vagy sem? Bár a reakciójából ítélve tuti az volt. És remélem most akkor jó ideig nem tudsz befűzni egy csajt se, mert te nem érdemelsz pi*át. Ja és nem szükséges dobnod a csajt, ugyanis 100%, hogy ejtve vagy.

2013. aug. 29. 21:29
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy csak kicsi volt a kukid:D
2013. aug. 30. 09:35
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Te szűz vagy talán? Akkor meg milyen elvárásod van?

Amúgy igen, lehetett szűz.

A legnagyobb jó, amit tehetsz vele, hogy dobod a lányt, és megszabadítód egy olyan agyatlan taplótól, min amilyen te vagy.

2013. aug. 31. 06:56
 24/29 anonim válasza:
Ha a csajnak esze van, ő dob téged.
2013. szept. 12. 12:21
 25/29 anonim válasza:
lehet sokat ujjazta magát.akkor már féltégla is felment volna.
2015. aug. 22. 18:46
 26/29 anonim válasza:
100%

Ember te szerintem menj el egy egy nőgyógyászhoz és kérdezd ki erről. Ugyanazt mondja mint az előttem szólók.

És mondok neked valamit te agyatlan, vádaskodó tanulatlan kissrác!

Én is a jelenlegi barátommal feküdtem le először és képzeld el, nem véreztem! Tudod, 1, adottság, mennyire vérbő a szűzhártya, mennyire vastag, mennyire képes tágulni. Ha rendesen felizgatod akkor fájdalommentes is lehet vagy annyira minimálisan fáj, hogy nem kell sziszegnie. Bár, ha te ezt hiányolod, javaslom a viperát, anakondát, csörgőkígyót.

2015. aug. 27. 16:30
 27/29 orton válasza:

még a kérdés feltevése után két évvel is kapod az ívet haver akkora gyökér voltál :D

F

2015. aug. 28. 11:54
 28/29 anonim válasza:
Jahhh, még 4 évvel később is. Buta gyerek..
2017. nov. 19. 21:17
 29/29 anonim válasza:
A bioszkönyv célzatos volt, ezt hogy nem ütötte le senki?
2020. jan. 25. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!