18 éves vagyok és elvettem a barátnőm szüzességét állítólag, velem van a gond?
szóval átjött és elkezdtük simi tapi ..stb aztán bedugtam és akadálymentesen bejutottam ...fel se szisszent!!!! O.O
áLLÍTÓLAG SZŰZ VOLT .
Mikor ezt szóvá tettem mérges lett összecsukta a lábait fel állt és le szedett egy biosz könyvet a polcról a fas*omra dobta..Egyáltalán hogy merte ezt megcsinálni???
Fiúk! Volt hasonló történés az életetekben??
Most velem volt a gond? Tényleg ezt érdemeltem holott ő csapott be és már nem is szűz?? Ki tudja hányan jártak benne... kb 3 cmre alapból ki volt tágulva és mondom.. a bejutással se volt gond... most dobjam?
Legalább biztos, hogy apád fia vagy...
Egy ember addig szűz, ameddig nem vett részt szexuális aktusban. Képzeld, van olyan lány, akinek pl a nőgyógyász távolítja el a szűzhártyáját, mert egészségügyi problémákat okoz neki. Attól, hogy a védőnő megnézte gyerekkorodban a fitymádat, még te is szűz maradtál. Amúgy ha már a közeledbe került a bioszkönyv, olvasgasd, neted is van, tiéd lehet a világ összes tudása, bár úgy látom igényed az nincs rá.
Egy balf**z vagy. Amúgy nem mindegy, hogy szűz volt-e vagy sem? Bár a reakciójából ítélve tuti az volt. És remélem most akkor jó ideig nem tudsz befűzni egy csajt se, mert te nem érdemelsz pi*át. Ja és nem szükséges dobnod a csajt, ugyanis 100%, hogy ejtve vagy.
Te szűz vagy talán? Akkor meg milyen elvárásod van?
Amúgy igen, lehetett szűz.
A legnagyobb jó, amit tehetsz vele, hogy dobod a lányt, és megszabadítód egy olyan agyatlan taplótól, min amilyen te vagy.
Ember te szerintem menj el egy egy nőgyógyászhoz és kérdezd ki erről. Ugyanazt mondja mint az előttem szólók.
És mondok neked valamit te agyatlan, vádaskodó tanulatlan kissrác!
Én is a jelenlegi barátommal feküdtem le először és képzeld el, nem véreztem! Tudod, 1, adottság, mennyire vérbő a szűzhártya, mennyire vastag, mennyire képes tágulni. Ha rendesen felizgatod akkor fájdalommentes is lehet vagy annyira minimálisan fáj, hogy nem kell sziszegnie. Bár, ha te ezt hiányolod, javaslom a viperát, anakondát, csörgőkígyót.
még a kérdés feltevése után két évvel is kapod az ívet haver akkora gyökér voltál :D
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!