18 éves vagyok és elvettem a barátnőm szüzességét
állítólag, velem van a gond?
Figyelt kérdés
szóval átjött és elkezdtük simi tapi ..stb aztán bedugtam és akadálymentesen bejutottam ...fel se szisszent!!!! O.O
áLLÍTÓLAG SZŰZ VOLT .
Mikor ezt szóvá tettem mérges lett összecsukta a lábait fel állt és le szedett egy biosz könyvet a polcról a fas*omra dobta..Egyáltalán hogy merte ezt megcsinálni???
Fiúk! Volt hasonló történés az életetekben??
Most velem volt a gond? Tényleg ezt érdemeltem holott ő csapott be és már nem is szűz?? Ki tudja hányan jártak benne... kb 3 cmre alapból ki volt tágulva és mondom.. a bejutással se volt gond... most dobjam?
Bocsi, de megérdemelted, hogy tökön vágott egy biosz könyvvel. Ha tényleg szűz volt és neked adta magát, akkor úgy gondolom egy pö.cs vagy, hogy nem értékelted és megkérdőjelezted. Egyébként sok ilyen eset van. Az anyukám is így járt amikor apuval először szeretkeztek. Élvezte és elég profi volt..:) De nálunk apu nem szólt semmit csak meglepődött..:D
2013. aug. 29. 20:28
12/29 A kérdező kommentje:
haverok kérdezni fogják . ku*va nagyot kell hazudnom amit mellesleg nem szeretek. apám mindig azt mondta hogy akkor szűz a csaj ha vérzik .Ma megyek kocsmába haverral és kérdezni fogja.... Lehet keresnem kéne egy olyat ami vérzik így olyan semmilyen érzés... mintha csak egy átlagos régen szűztelenített csajjal lettem volna ... és az gáz mert ha szű akko legyen már teljesen. nincs igazm??
2013. aug. 29. 20:30
13/29 Noydra válasza:
Te ritka nagy balf... vagy =D
2013. aug. 29. 20:32
14/29 anonim válasza:
Húúú remélem ez fake! FÉRFIAK nyugtassatok meg, hogy átérzitek azt a fájdalmat és agyzsibbadást, amit ez a kis kölyök okozott nekem és, hogy ti ennél nagyobb IQ-val és tapasztalattal rendelkeztek.:D
2013. aug. 29. 20:40
15/29 A kérdező kommentje:
me most miv an?
2013. aug. 29. 20:43
16/29 Noydra válasza:
Remélem fake... Az van, hogy annyira buta vagy, hogy azt sem tudod mit beszélsz, de még a fogalmakkal sem vagy tisztában... Neked nem hogy nő, de guminő se való :)
Na most van igazán összezavarodva a fiatalember....:))
2013. aug. 29. 20:50
19/29 anonim válasza:
"apám mindig azt mondta hogy akkor szűz a csaj ha vérzik "
Apád is jó nagy hülye lehet.....
2013. aug. 29. 20:51
20/29 Noydra válasza:
Fuuu :D Feladom, lefekszek :) Apád azért mondta ezt, mert ugyanannyit ért a biológiához mint te. Csodálom, hogy tőle vagy. Bár sose biztos, viszont az értelmi képességetek öröklődött :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!