SOS! Vannak itt olyan lányok akiknek nincs meg a szűzhártyájuk de még szüzek? ( továbbiak lent)
Figyelt kérdés
Fiúk! Hogy reagálnátok hogyha szex közben észreveszitek hogy a lány aki azt mondta nektek hogy szűz nem vérzik sőt szinte meg se kottyan neki a behatolás. Elhinnétek neki hogy fésűnyéllel szokott masztizni és azért van?
Vagy már el is áshatom magam?? :/
Fiúk! MIre gondolnátok egyből??
2013. aug. 28. 14:39
11/17 anonim válasza:
a szüzesség mint fogalom elméleti úton keletkezett, onnan kapta a nevét a szűzhártya is, tehát csak elméleti úton van értelme levezetni is.
12/17 anonim válasza:
vagyis, hogy érthetőbb legyek, a levezetésedben felcserélted a logikai sorrendet.
A szűzhártya azért kapta ezt a nevet, mert azoknak "szokott" lenni, akik szüzek. Nem pedig azért szűz valaki, mert van van szűzhártyája.
13/17 DreamWeaver válasza:
Igen, én ezt nevezem ideológiai megközelítésnek. Ebben nincs vitánk egymás közt.
14/17 anonim válasza:
Csakhogy a szüzességnek nincs másik megközelítése. Járt benned farok, vagy nem. Ennyi.
15/17 DreamWeaver válasza:
Nem értünk egyet! Ennyi. :)
16/17 anonim válasza:
Én még szűz vagyok, de ujjazástól nincs meg a szűzhártyán(nem magamnak csináltam).Elég faramuci helyzet :D
17/17 anonim válasza:
És akinek a szűzhártyája nem elszakad, hanem kitágul, mert ilyen is van, az akkor örökre szűz marad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!