Hány éves kortól elfogadható?
17-18
Akár milyen fejlett legyen egy lány szerintem 17-18. Kiborítónak és felettébb felelőtlennek tartom a tízenéves "gyerekek" szexuális életét. 13 éves körüliek foglalkozzanak inkább a tanulmánnyal mint a fiúkkal.
Amikor a kórházi szülészeten beszélgettem az egyik szobatársammal (28 vagyok) megvoltam győződve róla, hogy velem egykorú lehet +-. De amikor mosolyogva nyújtotta nekem a diákigazolványát, hogy végre elhiggyem neki, hogy csak 10 lesz! Lepadlóztam rendesen!
Nem arról van szó, hogy fejlett, vagy épp 13-14 éves létére fejlettebb mint egy 20-25 éves vagy éppenséggel kívánja már a szexet egy gyerek! Elsősorban neveltetés kérdése, szülők is tehetnek róla.
Gyereknek gyerek..
Köszönöm szépen minden válaszolónak!
Ez a kérdés azért jutott eszembe, mert a tévében láttam egy sorozatot, azt hiszem "Tini mamik" volt a címe, vagy valami ilyesmi, és nagyon nem tetszett amit láttam
Én sem értek egyet azzal, ha 11-13 évesen már szexelnek a gyerekek.
17 éves kortól már azt mondom oké, hogyha tényleg szerelemből és nem menőzésből csinálja, de azért védekezzenek is!
Mégegyszer köszönöm!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
A SZÜLŐK HIBÁJA IS! Nekem a pofámról sült volna le a bőr, ha 14 évesen anya intimtorna könyvet, meg szexi alsóneműt adott volna a kezembe. El sírtam volna magam, komolyan, pedig nem rég volt.. 17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!