Szerintetek hány évesen illik elvesztenie egy lánynak a szüzességét?
Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 14:40
3/13 anonim válasza:
A mostani etikett kódex szerint 18 körülire határolható a szám.
4/13 anonim válasza:
A lelki érettségtől függ. De nincs olyan h mikor ILLIK... :)
5/13 anonim válasza:
Mi az, hogy illik?!
Akkor ajándékozd oda valakinek a szüzességed, hogyha készen állsz rá. Lehet, hogy valaki csak 30 évesen lesz kész rá, valaki meg már csinálná 14 évesen. Nagyon személyfüggő. :)
6/13 anonim válasza:
Azért minimum 15 legyen. És ez nem illik kérdése, és ne azért akarja elveszíteni mert már kell mert azt mondják mert ciki, hanem mert olyan a párja akivel tényleg szeretné.
7/13 anonim válasza:
Hát talán a társadalmilag legátlagosabb 16-19-ig.
8/13 anonim válasza:
Nincs olyan hogy illik. Amúgy szerintem mindenki magából indul ki (no meg az befolyásolja, hogy milyen kispajtásai voltak...). Én 18 előtt nem tettem volna, akkor jó lett volna. 20 lett belőle.
9/13 anonim válasza:
Én olyan 100+ körül tervezem xD
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!