Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon fontos! Szúz csaj...

Nagyon fontos! Szúz csaj eshet e teherbe ha belelövök a hüvelyébe?

Figyelt kérdés

csajommal akcióztunk de ő még szűz és még azis akar maradni mer van neki álandó pasija neki akarja adni majd. először leszopott én meg összefröcsköltem őt szereti az ilyeneket. a második fröcskölésnél a makkommal dörzsöltem a csiklóját s véletlenül belelőttem a pi nájába a kicsi lukon át. azt mondta érzi h elég mélyen csurog az ondó. most fél és sír.

ugye nem lesz semmi baja?

2013. aug. 24. 03:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nem kamu kérdés kérlek segítsetek mert már voltunk a gyógyszertárba de nem akarnak adni és a nőci azt mondta hogy elég borsos lesz eaz ára!
2013. aug. 24. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Xd
2013. aug. 24. 17:14
 13/15 anonim válasza:
100%
Csajod de neki van pasija?:D a kis ri banc :D Te meg id**ta:))
2013. aug. 25. 00:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet terhes. És nőgyógyászhoz kell mennie felíratni az esemény utáni tablettát, mert azt nem adnak csak úgy a gyógyszertárban.
2013. aug. 25. 11:08
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
Legközelebb a fejetekbe lőjjé!:)
2013. aug. 25. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!