Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátság extrákkal. Mi a...

Barátság extrákkal. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok...van egy srác aki nagyon tetszik...és lehetne vele barátság extrákkal...az gáz ha ebbe belemegyek?

2013. aug. 23. 13:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ostoba vagy ha egy ilyenbe belemész.

A barátság-barátság, a szex meg egy másk kategória.

2013. aug. 23. 13:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

if (YouWouldLikeTo) {

DoIt();

}

else {

DontDoIt();

}

3/13 anonim ***** válasza:
igen. utána sírni fogsz, de nekem nem baj
 4/13 anonim válasza:
inkább csak legyen kúrótársad és akkor kész, vagy legyen a pasid, és akkor nincs semmi gáz!
2013. aug. 23. 14:10
 5/13 anonim ***** válasza:

megcsinálták azt a bugyuta filmet és most mindenki azt hiszi aki ilyesmibe belemegy...vagy gondolkodik rajta,hogy belemenjen..,hogy neki is olyan remek,romantikus és menő története lesz mint mila kunisnak meg justin timberlaknek.

babám eggyet sose felejts el! ostobább vagy mint hinnéd

2013. aug. 23. 14:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Még a filmben sem dugtak igazából:D Ostoba vagy, ha ilyenbe belemész! Ráadásul szűzen! Az elsőt a szerelmeddel kellene átélned és nem egy csak egy-két dugásos partnerrel!
2013. aug. 23. 14:27
 7/13 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat :)

leszarom a kunsit meg a timberléket....az egy film...olyan nem létezik mint ott....és úgy tetszik a srác hogy eddig nem találkoztam olyannal akivel eltudnám képzelni hogy mehet a menet...de ő olyan...és nem sérülnék ha véget érne..volt egy móka. csak magára a tényre vagyok kíváncsi, hogy mi a társadalom véleménye arról hoyg szűz+pasi iylen kapcsolatban vannak.

2013. aug. 23. 14:28
 8/13 anonim válasza:
ÉN is szűz vagyok, és van olyan srác, akivel belemennék a dologba, de csak úgy , ha 100%-osan megbíznék benne, hogy kettőnk közt maradna....Gondold át jól, mert lehet később bánni fogod, de szerintem ezt (is) embere válogatja :)
2013. aug. 23. 14:51
 9/13 A kérdező kommentje:
én 100%ig megbízok benne...volt már dolgunk..és nem mondott senkinek semmit tudom....rendes srác amúgy..csak nem anynira rég ért véget egy töb mint 6 éves kapcsolata..de....egy éve elvagyubk..elbezsélgetünk...jó a társasága :)
2013. aug. 23. 15:04
 10/13 A kérdező kommentje:
illletve lassan egy éve
2013. aug. 23. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!