Mi más értelme lehet az életnek, ha nem a nők? Mit tegyek keserűségemben?
Persze ha gyerekeim lesznek akkor meg majd ők, de addig meg a nők. Mennyire vágyok én a nőre, miközben beleszürkültem a magányba. Mit tehetnék ennyire idősen is, mikor már kifutottam abból a korból, amikor szabadon, nyugodtan lehet ismerkedni, abból a korból amikor ráérek még?
Ezzel a görcsösségemmel csak elijesztem a nőket, nem tudom, hogyan lehetnék lazább, ha ez számít nekem a legjobban(vannak más dolgok is amik érdekelnek, de a nőkkel nem lehet egy kaptafára venni)?
25F
Hát akkor neked is elmondom a számtalanszor leírt és jól bevált receptet: menj el gyúrni!
Hidd el, ahogy izmosodik a tested, egyre több önbizalmad lesz és egyre hiúbb leszel. Ez pedig azt fogja maga után vonni, hogy odafigyelsz majd az öltözködésedre, a hajadra, a szőrzetedre, az illatodra. Ez pedig még több önbizalmat fog adni. Ha pedig tele vagy önbizalommal, sokkal felszabadultabb, fesztelenebb, jópofább leszel. Erre pedig igencsak buknak a csajok. Persze lehet továbbra is itt a gyk-n pityeregni.
Szerezz önbizalmat.
A gyúrás tényleg nem rossz módszer, de van sok más is. Ha ennyire ''beleszürkültél a magányba'' akkor gyanítom hogy dolgozol, megengedhetsz magadnak valami hobbit. Biztos vannak dolgok amik érdekelnek de még sose próbáltad - Itt az idő! Ha sportos vayg menj el sportlövészetre, lovagolni, quad-ozni, túrázni gyalog vagy bringával! Ha otthon vagy szívesen akkor rendezz be egy akváriumot, barkácsolj, kertészkedj, édesmindegy mit csinálsz, a lényeg hogy kezdj bele valami újba aki érdekel, a sikerélmény nem fog elmaradni. Persze ezek többnyire anyagi ráfordítást igényelnek, de hát minek van az embernek pénze ha nem arra hogy azt csináljon vele amit akar? Ha sikerült találni valami kedvedre való időtöltést akkor máris kevesebbet fogsz rágódni a magányodon, új barátokat szerezhetsz és ki tudja, talán meg is ismerkedsz valakivel akinek tetszel.
Egyébként a 25 talán a gyerekmenühöz sok, de máshoz nemigen. Az még éppenhogy a felnőttkor kezdete. Te már szerezhetsz jogsit nagymotorra.
Én 23 vagyok, sosem volt említésre méltó kapcsolatom, ez nőként elég kétségbeejtő ebban a korban már... Ráadásul ennek mostanra ismert oka is van, és nem jók a kilátásaim. Olykor-olykor nálam is előfordul hasonló gyötrelem, de megtanultam kivédeni: elfoglalom magam. Szerencsére millió dolog érdekel, csak választok valamit és elmélyedek benne. Ilyen volt a túrabiciklizés, terrarisztika, akvarisztika, RC autózás, RC repülőzés, agyba-főbe mindenféle képzőművészet és barkácsolás, kertészkedés kontinentális és egzotikus szinten(pl húsevő növényeket azóta is tartok), gitározni tanulok, sőt a katonaság is mindig érdekelt, szóval idén nyáron elmentem a tartalékos kiképzésre. Csak úgy, a kaland meg a kihívás kedvéért, és mindkettőt megkaptam, sőt még sok mást is, pl nagy adag önbizalmat és sikerélményt! Kiderült az is hogy jól lövök, úgyhogy hazaérve vettem egy légpuskát és most az edzés/biciklizés/kertészkedés/akvarisztika/és még néhány egyéb elfoglaltság mellett tanévkezdésig a lövöldözéssel leszek elfoglalva. De ha megint megunom az életem akkor lovagolni fogok elmenni. Meg motorozni is akarok, csak ahoz előbb motor kell. Ja, meg kajakozni. Meg újra vadkempingezni. Vannak tervek.
Ha tényleg akkora selejt vagyok hogy senkinek nem kellek, és ez életem végéig így marad, ott rohadjon meg az egész világ, én jól szórakoztam!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!