Létezik olyan, aki idősen szűzen Férfinak gondolja magát?
Nekem volt pár nőm, viszont nem erősítettek meg egyáltalán, korábban ezt gondoltam, hogy ha lesz nőm végre akkor legalább érzem, hogy férfi vagyok. Sajnos csak a szex erejéig volt igaz ez, ugyanolyan lúzer vagyok mint annak előtte.
Ilyen alapon ha nem a nőtől lesz férfi a férfi, akkor léteznie kell boldog, kiegyensúlyozott, hiteles férfinek szűzként is. Van ilyen? Mi a véleményetek az ilyenről?
Az lenne a legjobb, ha egy válaszoló tudna nekem mesélni személyesen a tapasztalatairól, de minden véleményt szívesen várok!:) Én 20/F éves vagyok.
Nem akarlak leszólni, esküszöm semmi ilyen nincs bennem, de akkora hülyeség ez a kérdés, hogy először fogalmam nem volt mit válaszoljak rá. Értelmeset persze most sem tudok, de te komolyan gondolod, hogy:
1: egy férfi (20 évesen még nem vagy férfi) a nőtől lesz férfi?
2: attól, hogy a férfi nem a szex miatt lesz férfi, miért törvényszerű, hogy kell lennie olyan férfinek aki szűz, mégis férfi? (jézusom leírva még nagyobb baromság mint olvasva)
3: mi az, hogy "idős"? 60 éves?
Hülye a kérdés elismerem, de megfogalmazni nehezen tudnám másképpen. Időset úgy 18 felett értem, akikre a tapasztalt lányok furán néznek ha szüzek még, vajon miért nem volt neki párja stb.. de ez más kérdés nem lényeg.
Szűzen lehet-e Férfi egy férfi?
Nem a nőtől lesz férfi a pasi, csak szerintem az is egy olyan fontos dolog, amit ha még nem tapasztalt nem lehet igazi férfi. Vagyis ezt hittem, most kételkedek ebben ezért tettem fel a kérdést.
Nem az tesz férfivá hogy szexeltél-e már, hanem hogy tökös vagy-e, van-e önbizalmad. Nem a nagyképű bunkóságra gondolok, hanem a normális keretek közé szorított önbizalomra és rátermettségre. Volt már nekem is több barátnőm, volt aki pár hónap után azért hagyott el mert nem voltam vele hajlandó lefeküdni, gyorsnak éreztem mivel nem ismertem meg még igazán. Magas vagyok, sportos de nem kigyúrt, elfogadható arccal, amikor tapasztaltabb nők megtudják hogy még szűz vagyok nem néznek le inkább próbálkoznak "változtatni" rajta.
Egyszerűen magasabbak az igényeim mint más férfiaknak, ahhoz hogy lefeküdjek egy nővel nekem arra van szükségem hogy jól ismerjem, kölcsönösen bízzunk egymásban, és nem utolsó sorban a szerelem.
Ha meg valaki emiatt kritizál vagy próbál kellemetlen helyzetbe hozni vagyok annyira férfi hogy ne tudjon érdekelni.
23/F
Nem CSAK a szextől lesz férfi a férfi, de az is elengedhetetlen kelléke a férfivá válásnak. Férfi akkor lesz a fiúból vagy srácból ha a következő feltételek mindegyikét teljesítette:
- Elvégezte az iskoláit (legyen az felsőfokú vagy sima szakma) és elmegy dolgozni. A munkahelyén pedig keres annyit, amennyiből egyedül, különköltözve a szüleitől önállóan meg tud élni és esetleg még a jövendőbeli családját (függetlenül attól, hogy akar-e családot vagy házasodni) képes eltartani.
- Önállóvá érik annyira, hogy ha az anyagi és egzisztenciális feltételeket teljesítette, képes leválni a rokonairól és alapszinten egy háztartást is el tud vezetni, nem babkonzerven él élete végéig egy mocskos agglegénylakásban, ahova kihívják a szomszédok az ANTSZ-t.
- Képes úgy felszedni és MEGTARTANI a kiszemelt lányt, hogy a lány ÖNMAGÁÉRT van vele. Tehát nem a pénzért, nem azért mert részegen megdugta, hanem mert szerelmet érez iránta. A fent felsorolt anyagi biztonságra csak a jobb ÉLET miatt van szüksége, nem azért, mert anélkül nem elég jó parti a nő számára. Röviden: Képes legyen a nőben szerelmet ébreszteni azon tulajdonságai iránt, amiket nem vehet el tőle senki. Egyéniség, humor, kedvesség, intelligencia, férfiasság és még sok-sok olyan tulajdonság, amire a kiszemelt nő bukik. Tehát ne a pénzébe, igazgatói székébe szeressen bele, de még csak ne is a diplomájába (amit az ecserin is vehetett), vagy a magasságába, izmosságába, jóképűségébe (amitől önmagában még selyemfiúnak is kevés), ezek mind-mind külsőségek.
És végül, álljon készen a gyereknevelésre. Nem kell hozzá gyereket vállalni, de legyen annyira ÉRETT, hogy képes legyen ellátni apaként funkcionálni, ha arra kerül a sor.
És természetesen legyenek céljai, legyen benne ambíció.
Ha ezek megvannak egy férfiben, akkor ő FÉRFI.
Mindenki máshogy definiálja a FÉRFI nevezetű szót, vagy éppen állapotot. Egyesek szerint attól férfi a férfi, ha családja, tehát felesége és gyermeke(i) vannak. Mások szerint attól, ha már volt nővel. Megint mások úgy vélik, h a gondolkodás és a viselkedésmód, no meg a tettek különböztetik meg a férfiakat a srácoktól és a kisfiúktól.
Már csak az a kérdés kérdező, h te férfinak vallod-e magad, vagy éppen nagy/kisfiúnak/suhancnak/srácnak/pasinak/stb-nek? A pasiról jut éppen eszembe: egy nagyon kedves lány ismerősöm mondta egyszer, h "pasi akkor leszel, ha már lefeküdtél legalább egy nővel". Érdekes ez. :)
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!