Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mekkora a kockázat? Van rá...

Mekkora a kockázat? Van rá egyátalán esély? (meleg kérdés)

Figyelt kérdés

Szóval már egy ideje együtt vagyunk a barátommal,(aki idősebb nálam),és már tervezzük az ÉN első együttlétemet vele.

Szóval,lényeg a lényeg,még szűz vagyok,és most már felkészültnek érzem magam a dologra.

A multkor rákérdezett,hogy gumival akarom-e,vagy lehet anélkül.Persze hozzátette,hogy ő csak futókapcsolatoknál használna gumit,kapcsolatban nem. Eltökélt vagyok és általában nem lehet engem befolyásolni,de egy pillanatra elgyengültem,és hát rávágtam,hogy nekem sem fontos.

Szerintetek sem,vagy azért harcoljam ki magamnak a biztonságot? Ha ő nem fertőzött bármilyen nemi betegséggel,akkor kettőnk között kialakulhat,ha gumi nélkül csináljuk? Vagy azt csak olyantól lehet elkapni,aki már fertőzött? Légyszi világosítsatok fel erről is:)

Köszi a válaszokat előre is :)

2013. aug. 21. 22:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
34%

bocsi a gumi és a meleg, megtévesztett... meleg helyzetre gondoltam egy pillanatra és aztán már a nőket féltettem, hisz nekem is volt lányom aki teherbe esett, mert mindig bedőlt a hízelgő szavaknak és nem törődött semmi másnak. aztán csalódott ott maradt várandósan... aztán telt az idő megint jött egy szép fiú megint bedőlt megint felelőtlenül és megint ott hagyták amikor már látszott rajta....

Csodálatos anya volt igy is hogy boldogtalan volt... de a második gyermek születésekor depressziós lett és mire a gyerek 3 éves lett a másik akkor 9 alkoholista...aztán nálam felejtette a gyermekeit a 3 és 9 éves fiukat és ma valahol vagy fóliában vagy mit tudom én hol él és én 10 éve nevelem a gyermekeit--- azóta már az alkoholtól és a csalódások miatt és a nagyon nehéz szülés miatt azt se tudja hogy fiú vagy lány nőket szeret vagy férfiakat mert olyan hormonális zavar lett a szervezetében.

Hát ezért blokkoltak le a gondolataim egy adott helyen, mert nagyon fáj még mindig.... és az unokáimat alig tudtam rendbe hozni lelkileg annyira fájt nekik hogy az anyjuknak nem kellenek már, mert annyira jó anya volt és annyira szerették őt a gyerekek, hogy belebetegedett mind a kettő. kb 3-4 éve mondhatom azt, hogy (talán) kigyógyultak belőle. Már nem várják és nem keresik és nincsenek testi pszichoszomatikus tüneteik se.

szóval elnézést hogy félre értettem

2013. aug. 22. 23:20
 12/15 A kérdező kommentje:
semmi baj,köszönöm a válaszokat
2013. aug. 23. 13:08
 13/15 anonim válasza:

Szia!

Csak úg nem alakul ki, de vannak olyan betegségek, amik akár több évig is lappanghatnak tünetek nélkül, és ezalatt is fertőzhetnek. - Szüval, jobb a békesség...:)

2013. aug. 24. 22:11
 14/15 anonim válasza:

Gumi.

De... ezt is ajánlom figyelmedbe: [link]

Nagyon nem ártana egy teljes szűrés mindkettőtöknek. Ilyesmit rendszeresen kellene csinálnia szinte mindenkinek, aki nem tutira monogám kapcsolatban él.

2015. máj. 3. 21:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi 2 éve vagyunk együtt de eddig szerintem nem fordult még elő, hogy ne védekeztünk volna
2015. máj. 4. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!