Mekkora a kockázat? Van rá egyátalán esély? (meleg kérdés)
Szóval már egy ideje együtt vagyunk a barátommal,(aki idősebb nálam),és már tervezzük az ÉN első együttlétemet vele.
Szóval,lényeg a lényeg,még szűz vagyok,és most már felkészültnek érzem magam a dologra.
A multkor rákérdezett,hogy gumival akarom-e,vagy lehet anélkül.Persze hozzátette,hogy ő csak futókapcsolatoknál használna gumit,kapcsolatban nem. Eltökélt vagyok és általában nem lehet engem befolyásolni,de egy pillanatra elgyengültem,és hát rávágtam,hogy nekem sem fontos.
Szerintetek sem,vagy azért harcoljam ki magamnak a biztonságot? Ha ő nem fertőzött bármilyen nemi betegséggel,akkor kettőnk között kialakulhat,ha gumi nélkül csináljuk? Vagy azt csak olyantól lehet elkapni,aki már fertőzött? Légyszi világosítsatok fel erről is:)
Köszi a válaszokat előre is :)
Én a te helyedben csak akkor engedném meg neki, ha van róla valami orvosi papírja, hogy teljesen fertőzésmentes. Nem csak AIDS-re, hanem a többire is, főleg a Hepatitisre.
Én, ha ezt kérné tőlem valaki, egyáltalán nem tartanám bizalmatlanságnak, vagy bunkóságnak. Egy életem van, ha ő (egészségügyi szempontból) elbaszta a sajátját, attól még az enyémet nem kéne.
Am tényleg, hány éves vagy?
18 m f
Te a passzív vagy az aktív szerepben lennél? mert ha aktívban akkor a helyedben mindenképpen használnék gumit, ha pedig ő az aktív, akkor attól függ hány kapcsolata volt, és kikkel. :)
de egyébként hány éves vagy, engem is érdekel?
Bármilyen szexuális kapcsolat esetén amely nem házasság keretén belül történik akár egészséges akár nem akkor is az ÓVSZER HASZNÁLATÁHOZ RAGASZKODNI KELL!
Nem a fiuk maradnak teherbe hanem mindig a nő! S ha megtörténik a baj annak következményei is a nőt terhelik-
az a férfi fiú aki nem hajlandó óvszert használni azt el kell küldeni a jó büdös fenébe, hogy a szomszéd nősténykutyájával szexeljen!
Mekkora a kockázat? HATALMAS A VESZÉLYE a teherbe esésnek, még akkor is ha a kapuban" játszadoztok, mert akkor egy újabb Jézuska születhet,(majd téged is megszáll a szentlélek?) mert egy egészséges és fürge sperma minden lyukon befurakszik és célba is ér!
Sok éves tapasztalatának és önfegyelmének kell lennie egy már DE ÉRETT férfinak, aki az utolsó percben megszakítja és házon" kívül élvez el.Amire ezer közül EGY ha képes, mert minden férfi önző, és csak kéjvágyó! Tehát vigyázz a fiukkal bármit is sóderolnak annak a fele se igaz.
MERT aki valóban szeret annak eszébe se jutna kockáztatni a te egészségedet és jövődet egy nem várt, nem kivánt "megtermékenyítéssel"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!