Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Korkülönbség-> szexuális...

Korkülönbség-> szexuális problémák. Többi lent. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki 19 éves, még nem vagyunk együtt, de már smároltunk meg beszéltünk is róla, de én csak 5 hónap múlva leszek 14 éves. Koromhoz képest elég érett vagyok, más a mentalitásom is, mint a korombelieknek. Én eldöntöttem, hogy 14 koromig nem fogok semmi olyat csinálni. Ő viszont egy nagyon helyes, népszerű, /ellentétben a többiekkel nem beképzelt és nagyképű/ focista. Viszont fontos neki ugye a szex. De tudom, hogy nem csak arra kellenék neki, mert hát akkor gondolom nem egy korombelinél próbálkozna. Nagyon jól érezzük magunkat amikor együtt vagyunk, de ugye van az a korkülönbség. Mit tanácsoltok? /Ne nézzetek r**ancnak, életemben rajta kívül csak egy sráccal smároltam és még nem is volt komolyabb kapcsolatom, nem is adom magam könnyen./
2013. aug. 21. 16:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
jah, lesittelhetik érte, szóval ne tedd meg, az ő érdekében sem...
2013. aug. 22. 10:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Jelents inkább fel!
2013. aug. 23. 22:30
 13/13 anonim ***** válasza:
ha vár rád akkor nem csak arra kellettél neki. az idő megold mindent.
2013. szept. 8. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!