Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megengedjek neki vmit ugy...

Megengedjek neki vmit ugy hogy nem járunk?

Figyelt kérdés
Sziasztok,15 éves vagyok és van egy haverom aki próbálkozik,nem járunk,viszont nagyon helyes(16)& tetszek neki,engejek neki meg vmit is?Kiszivni a nyakam vagy valami,smárolni? szerinttek? csak komoly válaszokat! köszi
2009. okt. 29. 12:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát ha te is benne vagy, akkor engedheted.
2009. okt. 29. 12:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Kieg.: Annyi még hogy ne menjen rá a barátságotok:/
2009. okt. 29. 12:26
 3/11 anonim ***** válasza:
10%
gépzsírral ne engedd bekenni a puncidat.....
2009. okt. 29. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:
hát ha bejössz neki miért nem jártok? van pasid? aztán meg majd többet akar...
2009. okt. 29. 12:30
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Haverodnak áll a dákója, nem szopod le véletlenül? Hiszen olyan jólesne neki, legyél jószívű. Döntsd már el, mit akarsz....
2009. okt. 29. 12:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha tetszel neki, miért nem jártok? Neked nem tetszik? Ha nem, akkor ne engedj neki semmit!
2009. okt. 29. 12:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor engedd ha tudod, hogy el tudod fogadni, hogy ti nem jártok. Mert lehet a srácnak elég annyi hogy megcsókol de nem akar barátnőt, ne ess aba a hibába hogy te meg beleszeretsz, mert nehéz ebből kilábalni. Én sajnos így jártam és sokáig tartott míg túljutottam rajta. Ha te is csak vkit akarsz akivel smároltok és elvagytok de semmi kötelék akkor engedheted.
2009. okt. 29. 13:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát ha cigány vagy akkor szívja csak ki a nyakad. Az ám a tutiság.
2009. okt. 29. 13:13
 9/11 anonim válasza:

szia :9 jártam már hasonló cipőben mint Te. :)

nekem is tetszett a srác. smároltunk. sajnos rossz vége lett,én beleszerettem ő eldobott... ha komoly a fiú szándéka akkor engedj neki vmit. de azt is kitartó találkozások és flörtölések után :) sok szerencsét 15/L

2009. okt. 29. 14:17
 10/11 anonim ***** válasza:
A nyak kiszívást ne engedd az olyan proli...Olyan mintha megbélyegezne mint valami állatot hogy az övé vagy. És ráadásul ciki is és csúnya, nem attól leszel nagylány hogy rohad a nyakad. Elöbb utóbb megh majd csak kialakul valami, de szerintem elöször ismerkedjetek meg egymással normálisan, nem kell belecsapni rögtön a lecsóba.
2009. okt. 30. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!