Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak itt szűz férfiak?

Vannak itt szűz férfiak?

Figyelt kérdés

Mert én 26 éves szűz férfi vagyok és érdekelne, hogy vannak e hozzám hasonlóak, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen.

Légyszi kort is írjatok.

2013. aug. 17. 16:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jelen.

29F

2013. aug. 17. 17:05
 12/16 anonim ***** válasza:

A kilences válaszoló nézetét kell hogy osszam.

25f hszob

2013. aug. 17. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Sajnos tele van velük az oldal. Ők osszák az észt a szex témakörben, miközben még azt sem tudják nagy mamlasz lúzer létükre hogy milyen megdugni egy nőt!
2013. aug. 19. 00:24
 14/16 anonim válasza:

elég sokan vagyunk..

25f

jah és nem azért vagyunk igy mert így szeretnénk élni az életünket, én legalábbis próbálok kitörni ebből..

bár igaz most már elég gyakran vannak olyan gondolataim hogy ezt az egészet fel kéne adni...

2013. aug. 19. 07:59
 15/16 anonim ***** válasza:

#13:Ajjaj,valaki beoltotta a szűz fiúkat.:D

Mellesleg,attól még,hogy valaki szűz,még lehet szerelmi élete.

Veled ellentétben itt vannak,akik tudnak olvasni.Ez a főtémakör is szét van osztva csoportokra és nem csak szex topic van.Szóval nem értem a felháborodásodat,de szerintem senki sem.Nyilván te is azok közé a majmok közé tartozik,aki arra veri a mellét,hogy megfektetett már valakit az életben és nagyjából ennyi is az,amit letett eddig az asztalra.

Le lehet lúzerezni,de nekem egyelőre mindenem meg van.A külsőmmel semmi gond nincs,az állásom is jól fizet,fedél is van a fejem felett.Nem akarok görcsösen párt találni,mert per pillanat van,ami kitöltse az életem.

2013. aug. 19. 13:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem többen vannak/vagyunk, mint azt hinné az ember. Legfeljebb nem vallják be, van aki szégyelli.Másrészt van aki nem szűz de mégsem mondható tapasztaltnak. Egyik ismerősöm kb 17évesen elvesztette, volt vagy 2x nővel azóta pedig 10év eltelt és semmi. Miért lenne ő különb nálam csak azért mert én sosem csináltam ő pedig igen? Ez hülyeség. Két ember kell ehhez, én hiába akarok kapcsolatot ha a lánynak nem vagyok az esete. Eddig mindig így jártam. 26/F
2013. aug. 20. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!