Vannak itt szűz férfiak?
Mert én 26 éves szűz férfi vagyok és érdekelne, hogy vannak e hozzám hasonlóak, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen.
Légyszi kort is írjatok.
A kilences válaszoló nézetét kell hogy osszam.
25f hszob
elég sokan vagyunk..
25f
jah és nem azért vagyunk igy mert így szeretnénk élni az életünket, én legalábbis próbálok kitörni ebből..
bár igaz most már elég gyakran vannak olyan gondolataim hogy ezt az egészet fel kéne adni...
#13:Ajjaj,valaki beoltotta a szűz fiúkat.:D
Mellesleg,attól még,hogy valaki szűz,még lehet szerelmi élete.
Veled ellentétben itt vannak,akik tudnak olvasni.Ez a főtémakör is szét van osztva csoportokra és nem csak szex topic van.Szóval nem értem a felháborodásodat,de szerintem senki sem.Nyilván te is azok közé a majmok közé tartozik,aki arra veri a mellét,hogy megfektetett már valakit az életben és nagyjából ennyi is az,amit letett eddig az asztalra.
Le lehet lúzerezni,de nekem egyelőre mindenem meg van.A külsőmmel semmi gond nincs,az állásom is jól fizet,fedél is van a fejem felett.Nem akarok görcsösen párt találni,mert per pillanat van,ami kitöltse az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!