Lányok felismeritek ránézésre, hogy szűz-e a fiú?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 12:38
1/12 anonim válasza:
Hát ha látszik rajta, hogy nagyon idióta akkor igen. :D
3/12 anonim válasza:
Ránézésre? Hát hogyne lehetne őket felismerni! Ha figyelmesebben megnézed, a homlokukon, közvetlenül a hajvonal alatt található egy kicsi kis „még szűz vagyok” felirat. Ez az első aktust követő 12 órán belül felszívódik.
Marha!
4/12 anonim válasza:
Rávan írva a homlokára olyan tintával amit csak a lányok látnak :d
5/12 anonim válasza:
#3 Te beteg vagy :DDDDD
Hát már hogy lehetne ránézésre megállapítani valakiről hogy ő szűz-e vagy sem?? :o :DDDD
6/12 anonim válasza:
Nem lehet felismerni, de vannak olyanok akikre nagy valószínűséggel rá merném mondani.
7/12 A kérdező kommentje:
Ez a bajom, hogy nem látszik és mindenki azt hiszi, hogy csajozógép vagyok a haverok meg tetézik akik tudják, hogy szűz vagyok ezzel voltam azzal voltam... A környéken mindenki azt hiszi, hogy röptében a legyet is aztán még senkivel se voltam... 20+/F
2013. aug. 15. 12:50
8/12 anonim válasza:
Én meg tudom mondani, jó emberismerő vagyok.
10/12 anonim válasza:
Minden lánynak van egy szűzeológia mérőműszere a szemébe implantálva, azzal állapítják meg, hogy az-e kiszemelt fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!