Ha velem másfél év után se feküdt le a másik sráccal miért tette meg 2 hónap után?
Mind ketten 18 évesek voltunk amikor összejöttünk.Mind ketten szüzek voltunk.
Másfél évig nem akart velem lefeküdni.Mert várni akart.Én ezt tiszteletbe tartottam de idő után felhoztam a témát.Azért ennyi idő elég sok!
Ebből veszekedések lettek, mert "miért vagyok ilyen türelmetlen" stb..
Aztán szakítottunk.Nem bírtam tovább.
Majd rá néhány hónapra összejött egy sráccal akivel most feküdt le,2 hónap után.
Ezt a legjobb barátnője mondta el,akivel jóba vagyok.
Miért akkora ******?!Miért rabolta az időmet?
Szerettem jó is volt,de a szex áh.Nagyon vágytam már rá,és tényleg finoman közelítettem a témához mindig.de nem bírtam már.Elhidegültünk.
Erre jön egy nyikhaj és neki oda adja magát.
Miért csinálta ezt???
"de ha tényleg csak még várni akart egy kicsit, te meg mindig azzal jöttél neki, akkor megértem"
Másfél évig mindent megadtam neki!
Sosem mondott semmi konkrétumot mindig volt valami kifogása.
Tényleg türelmes voltam vele,de majdnem 20 évesen másfél éves kapcsolat után is azt mondani ő nem kész erre.
Amikor annyi mindenen keresztül mentünk.Amikor ő nem szeretett volna szopni mert nem volt kedve,de a nyalásnak örült.
Milyen dolog ez?
Mintha csak barát lettem volna neki,sok extrával.
"Egy nő akkor fekszik le valakivel, amikor akar!"
És ez feljogosít arra,hogy igaz másfél év boldog kapcsolatban ne legyen szex?
Ez nem önzőség?
Azt mondogatta fél tőle.Mindentől félt.Eljutottunk oda 6 hónap után,hogy élvezte a pettinget.
De ennyire nem bízott bennem,hogy a szex is jó lesz??!
Minek volt velem ha nem bízott bennem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!