Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha velem másfél év után se...

Ha velem másfél év után se feküdt le a másik sráccal miért tette meg 2 hónap után?

Figyelt kérdés

Mind ketten 18 évesek voltunk amikor összejöttünk.Mind ketten szüzek voltunk.

Másfél évig nem akart velem lefeküdni.Mert várni akart.Én ezt tiszteletbe tartottam de idő után felhoztam a témát.Azért ennyi idő elég sok!

Ebből veszekedések lettek, mert "miért vagyok ilyen türelmetlen" stb..

Aztán szakítottunk.Nem bírtam tovább.

Majd rá néhány hónapra összejött egy sráccal akivel most feküdt le,2 hónap után.

Ezt a legjobb barátnője mondta el,akivel jóba vagyok.

Miért akkora ******?!Miért rabolta az időmet?

Szerettem jó is volt,de a szex áh.Nagyon vágytam már rá,és tényleg finoman közelítettem a témához mindig.de nem bírtam már.Elhidegültünk.

Erre jön egy nyikhaj és neki oda adja magát.

Miért csinálta ezt???

2013. aug. 13. 11:48
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
88%
Szimpla evolúcióbiológia. Odaadja magát a dominánsabb alfa hímnek, mert benned meg nem látott semmit, minden, amit a szájával mondott, előre legyártott kifogás volt. Egy igazi ösztöneiből táplálkozó primitív ribizlivel sikerült összejönnöd, bár ez mindenkiben megvan, csak más szinten írja felül az ösztönöket egyes egyének tudata. Ő ilyen értékrendű, köpd le, menj tovább. Majd egyszer rájön (vagy nem), hogy rosszul döntött, tisztellek, hogy ilyen türelmes voltál.
2013. aug. 13. 12:08
 12/64 anonim ***** válasza:
Nyilván ő is kívánta a szexet. Lehet hogy veled is lefeküdt volna néhány hónappal később, és belátta, hogy nem várhat a következő fiúval évekig, mire eljön a szex. Nemcsak a fiú miatt, mert az elhagyná, hanem maga miatt is. Szerintem ettől még nem lesz r*banc.
2013. aug. 13. 12:15
 13/64 A kérdező kommentje:

"de ha tényleg csak még várni akart egy kicsit, te meg mindig azzal jöttél neki, akkor megértem"

Másfél évig mindent megadtam neki!

Sosem mondott semmi konkrétumot mindig volt valami kifogása.

Tényleg türelmes voltam vele,de majdnem 20 évesen másfél éves kapcsolat után is azt mondani ő nem kész erre.

Amikor annyi mindenen keresztül mentünk.Amikor ő nem szeretett volna szopni mert nem volt kedve,de a nyalásnak örült.

Milyen dolog ez?

Mintha csak barát lettem volna neki,sok extrával.

2013. aug. 13. 12:16
 14/64 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem meg "Nem ér" ezen kiakadni! Egy nő akkor fekszik le valakivel, amikor akar! Szerintem egy kapcsolat arról szól, hogy te elfogadod őt, és ő elfogad téged. Elvileg te elfogadtad, hogy nem akar szexelni, ha nem tetszett volna, szakítanod kellett volna. Neki pedig jó volt így. Most jött egy új kapcsolat, új helyzet! Megtette. Na bumm. Ki tudja, te milyen voltál vele és a másik milyen vele, valamint milyen lelki folyamatok játszódtak le benne. Én nem fogok neked ismeretlenül ítélkezni! Szerintem lépj tovább. Máskor meg ne várj ennyit egy nőre. Tudod, a pakliban ez a lehetőség is benne van, amit most leírtál....
2013. aug. 13. 12:18
 15/64 anonim ***** válasza:
82%
Másfél évig arra várt, hogy egy férfi kerüljön elé, akitől leröppen a bugyija. Képtelen voltál erre, pedig simán lehettél volna az. Ne legyél nyápic, tessék határozott, céltudatos lenni, őt meg felejtsd el.
2013. aug. 13. 12:20
 16/64 A kérdező kommentje:

"Egy nő akkor fekszik le valakivel, amikor akar!"

És ez feljogosít arra,hogy igaz másfél év boldog kapcsolatban ne legyen szex?

Ez nem önzőség?

2013. aug. 13. 12:24
 17/64 anonim ***** válasza:
92%
Egy nő egy nem domináns férfinak hónapokat várat, dominánsnak pár órát. Ez olyan nekik mintha egy aktuális női filmsztár akarna téged lekapni. Hülyített.
2013. aug. 13. 12:28
 18/64 A kérdező kommentje:

Azt mondogatta fél tőle.Mindentől félt.Eljutottunk oda 6 hónap után,hogy élvezte a pettinget.

De ennyire nem bízott bennem,hogy a szex is jó lesz??!

Minek volt velem ha nem bízott bennem?!

2013. aug. 13. 12:30
 19/64 anonim ***** válasza:
Azért mert egy hülye liba. A nők dolgaira ne várj logikus választ.
2013. aug. 13. 12:34
 20/64 anonim ***** válasza:
Még nem vagy elég férfi. Egy domináns, férfias férfi elveszi amit akar, a nő meg elolvad örömében.
2013. aug. 13. 12:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!