Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A normális fiúknak tényleg...

A normális fiúknak tényleg nem jelent gondot, ha egy lány közel 21 évesen még szűz?

Figyelt kérdés

2013. aug. 12. 12:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én örülnék neki mivel én is majdnem anyni vagyok és nunát nem láttam még
2013. aug. 12. 14:23
 12/17 anonim válasza:
Nem jelent. Ahogy az első válaszoló is írta, nem a szüzesség meg, meg vagy meg nem léte miatt választasz valakit:) Nem tudom miért, én speciel jobban is örülök neki, ha a lány még szűz. Talán azért, mert én sem vagyok túlságosan tapasztalt. De most, azért mert valaki 21 évesen szűz, nekem tök mind1..:D Maximum érdeklődök, ha akar róla beszélni, hogy miért alakult így. Pont.
2013. aug. 12. 15:05
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem léteznek normális fiúk. Csak szexmániások. De amúgy nem gond ha egy lány szűz.. :)
2013. aug. 12. 17:50
 14/17 viktor123456 ***** válasza:
0%

Az hogy járt e már lányban teljesen indifferens.

A hozzáállása ami fontos.

Előnyük, ha 21 évesen még szűz, akkor elvesztve a szuzesseget, sok esetben megőrülnek, és a kihagyott szexmentes időt pótolni akarják.

Hátrányuk, hogy irracionálisa gondolkodás es sok a hiszti.

Miközben a szűzesség csupán egy jelentéktelen dolog.

2013. aug. 13. 05:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Tényleg nem jelent gondot, sőt! Az ilyen lány kivételes a mai világban, mit nem adnék érte, hogy nekem is megadasson ez :D Hidd el, ilyen korban a fiúknak ez a legnagyobb öröm :D
2013. aug. 14. 09:43
 16/17 anonim ***** válasza:
5ös, én pl. sokat jártam társaságba, mégis szűz voltam 21 évesen. na mit szólsz. s nem én voltam a társaságban az egyetlen.s nem volt bennem olyan se,hogy amikor már nem voltam az, akkor gyorsan be kéne pótolni, s lefeküdni fűvel-fával.
2013. aug. 16. 22:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem,én is az vagyok,fiú.

Egy normális lányra várok.

25f hszob

2013. aug. 17. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!