Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 éves vagyok és szeretném...

13 éves vagyok és szeretném már nagyon elveszteni, ez normális?

Figyelt kérdés
Ami azt illeti már nagyon szeretném elveszteni, sokszor gondolkodom rajta, de utána mindig kínosan érzem magam, és úgy gondolom ez nem normális. Szerintetek az?

2013. aug. 9. 14:54
1 2 3
 21/23 Tiaaa válasza:
NEM!
2013. okt. 9. 17:05
 22/23 OttDody válasza:

Kedves kérdező!

Én is nagyon vágyom rá de inkább várok 1-2 évet :)

13/F :)

2014. jan. 18. 16:11
 23/23 KJUsul ***** válasza:

Nem a vágy itt a probléma. Az minden ilyen korúnak van. Sőt már 12 évesen is. A vágy normális, korhoz illő levezetésének megvan a módja.

Az a probléma, hogy a gondolkodásodban központi helyet foglalt el a szüzesség elvesztésének témája. Ennek pedig valami környezeti behatás lehet az oka (családi, rokoni szóbeli zaklatás, osztálytársak cukkolása stb).

Ezeket a hatásokat ki kell küszöbölni. Ha egy szóbeli zaklatásról van szó akkor a szüleidhez fordulj, ha csak az osztálytársak vagy barátnők cukkolnak, akkor szakítsd meg velük a kapcsolatot, mert nem akarnak jót neked.

Szóba jöhet még az unalom is. Például sokat lógsz a suliból, vagy túl okos vagy és unalmas a tananyag, és nem tudod mivel elfoglalni magad.

Ez esetben javaslom, hogy kezdjél el valamilyen jó kis küzdősportot: karate, dzsúdó vagy hasonló, és ha keményen belevágsz, garantálom, hogy a vágyaid a korodnak megfelelő keretek között maradnak.

2014. márc. 3. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!