13 éves vagyok és szeretném már nagyon elveszteni, ez normális?
Figyelt kérdés
Ami azt illeti már nagyon szeretném elveszteni, sokszor gondolkodom rajta, de utána mindig kínosan érzem magam, és úgy gondolom ez nem normális. Szerintetek az?2013. aug. 9. 14:54
11/23 anonim válasza:
öcsém én lassan 16 leszek és elnem tudom képzelni még!:o
12/23 anonim válasza:
Ha velem akarod elveszíteni akkor normális, minden más esetben nem az! ;)
13/23 anonim válasza:
Én 13 voltam meg a lány is. 14/f irj privit ha van valami kérdésed:D bátran
14/23 Szergej55 válasza:
Nem az. Mi a frász történik mostanában?
15/23 anonim válasza:
13# te jó ég! Ti se vagytok normálisak. És azutan mi történt? Hát ez kész, az eszem megáll! Kerdező te meg babázzál csak szépen mig ténylegesen fel nem nősz ehhez a témához!
16/23 anonim válasza:
Szerintem normális.
Hisz sokan vágyódnak ezután.
nemed?
17/23 anonim válasza:
Hidd el ez normális :)) vágyni rá meg elképzelni okés de tényleg ne feküdj le valami jöttmentel inkább várj 16-17 éves korodig :))
18/23 anonim válasza:
Addig normális amíg csak vágyódsz.Ha le is fekszel valakivel,az már a kurv.ság határát súrolja.
19/23 anonim válasza:
Annyira szánalmasok vagytok. Felteszi egykérdéso erre megmindenki elkezdi írogatni hogy ez nem normális meg inkább babázbmég meg a többi hülyeség. Ez teljesen normális hogy már a akarod ebben a kórban már majdnem mindenki akarja ,de abban igazuk van hogy még most ne várj még 2-3 évet és igen a masztiz attól jobb lesz
20/23 anonim válasza:
Szerintem jó ha már most átesel a tűzkeresztségen, nyilvánvalóan te is szeretnéd már, akkor meg mire vársz még? Gondolom kiszemelted van már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!