Férfiak! Nektek nyűg, ha a barátnőtök/barátnő jelöltetek szűz? Hátrány? Lehet, hogy emiatt nem foglalkozik velem senki? 17L
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 16:22
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Aki meg azt írta, hogy gáz... meg van rólad a véleményem! ;) Lefeküdhettem volna az első barátommal, de nem hinném hogy ez egy két hetes kapcsolatba belefér...
2013. aug. 7. 22:04
12/17 A kérdező kommentje:
"17 évesen (hacsak nincs a lánynak egy évek óta tartó, normális kapcsolata) inkább gáz, ha már nem szűz."
Szerintem neked lehetnek szövegértési problémáid. Ha lenne egy évek óta tartó kapcsolatom, szerinted kiírnék ilyet? Fuck logic.
2013. aug. 7. 23:13
13/17 anonim válasza:
Ne legyél már gyökér...
Azt kérdezted, gáz-e, hátrány-e a párkeresésnél, ha valaki ennyi idősen szűz.
Erre írtam, hogy NEM, sőt, leginkább az a gáz, ha már nem az, mert ennyi idősen pár hónapos kapcsolatok után ne szexeljenek a tinik. Erre mondtam kivételnek azt, ha mondjuk régóta vannak együtt.
"Bonyi", mi?
14/17 A kérdező kommentje:
Pár hónapba szerintem meg bőven belefér... ha lenne kivel. ;)
2013. aug. 7. 23:21
16/17 anonim válasza:
Most mi a probléma?
Az, hogy nincs intellektuális társjelölt, vagy szűzoltás kellene?
Azért táblát ne akassz a nyakadba, a következő jelmondattal: "SZŰZ VAGYOK! BASZNI AKAROK!"
17/17 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy mások ezt elítélik.
2013. nov. 15. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!