Nem véreztem, miért van ez?
Figyelt kérdés
Legelső alkalomnál nem véreztem, pedig nem voltam előtte senkivel. A barátom kételkedik abban, hogy nem csaltam meg. Mennyire normális dolog ez?2013. aug. 7. 12:00
1/4 anonim válasza:
Nem mindenki vérzik az első alkalomnál, úgyhogy nincs semmi baj. A Barátod meg egy hülye, ha csak emiatt már gyanakszik.... A második mondat persze csak magánvélemény. ;)
2/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jól tudom, de én úgy olvastam, hogy nem mindenki vérzik első alkalommal.
Nyugi. semmi baj.
Kételkedhet nyugodtan, de te akkor is tudod, hogy hűséges voltál hozzá. És ennél nem is kell több
3/4 anonim válasza:
Ha esetleg tampont használtál, sportolsz, attól is átszakadhatott korábban, menstruálás közben ráadásul fel sem tűnik ugye a plusz vér..
4/4 anonim válasza:
Én sem véreztem, csodálkoztam is, de nem mindenki vérzik. Az is lehet, hogy nem szakadt át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!