Fiúk, a kettő közül kit választanátok az ágyban: -tapasztalt lányt vagy szüzet? 18/l
sokan írták a szüzet...nekem már nem lenne türelmem hozzá
én a tapasztaltat, mostani partnerem tapasztaltabb, mint én és írtó jó az ágyban
Inkább egyiket sem! A feleségem kikaparná a szememet! :)
44/F
#44 mint látod, én nem szüzet írtam és utánam lévőnek üzenem, hogy az én tapasztalt csajomnak is olyan szűk a p.nája, mint egy szűzé, ha nem szűkebb ;)
41-es voltam
ez hülyeség hogy annak tudok újat mutatni.
Minden ember más, ezt kell felfogni.
Hiába volt egy tapasztalt ember egy pasival 1000x és lett tapasztalt, ha az akkori pasija teljesen mást szeretett mint én.
Példának okáért: Nem lehet jól szopni... úgy értem hogy mindenkinek jól... mindenki máshogy szereti. A volt pasija hiába szerette ha én máshogy szeretem.
Természetesen ha szarul csinálja azt is élvezném, csak most az a kérdés melyiket választanám.
Értelemszerűen a szűz hamar ráállna arra az összhangra amit én szeretek. A tapasztalt meg már megszokásból se, vagy csak nagyon nehezen változtatna az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!