Mit csináljak? Meg szeretném csinálni hogy szép sima legyen, és ne üssön ki mert ki szokott meg ne legyen "pattanásos".
Figyelt kérdés
le akarok feküdni a barátommal. Meg is beszéltük, hogy megcsináljuk, de az a gond hogy én mindig borotváltam és piros pattanásszerű dudorok jöttek ki ott, én pedig piszkáltam meg ilyenek és a helye ottmaradt.tudtok valamit ajánlani hogy a helyét eltüntessem?2013. aug. 3. 23:13
1/7 anonim válasza:
Mondjuk gyantáztatni?
Egy kozmetikus fia (komoly)
2/7 anonim válasza:
jobban jártál volna, ha gyantáztatod,
menjél el kozmetikushoz, de ha szőrbe növés, akkor nem biztos, majd kiderül
3/7 anonim válasza:
minek borotválod, ismét a fanszőr a menő.Az legalább el is takarja a hegeket.Persze a lyuksid körül lekaphatod,mert inkább az zavarná a barátodat, ha kiszőrösödne a makk Marci..
4/7 A kérdező kommentje:
És teljesen el lehet tüntetni?
2013. aug. 3. 23:19
5/7 anonim válasza:
max alapozó...Hacsak nincs a piacon, valami gyors szőr növesztő szer..
6/7 anonim válasza:
Villanykapcsolóval ellehet tüntetni.
7/7 anonim válasza:
Van erre egy tuti módszer; ne távolítsd el onnan a szőrt. Ha a bőröd bírná a gyűrődést, és nem mellékesen nem egy igen érzékeny és kényes testrész lenne ott, szőrzet sem lenne. Arra még nem gondoltál, hogy nem véletlenül van ott szőrzet? Semmilyen könnyű, vagy olcsó módszerrel nem fogod tudni teljesen simára megcsinálni. És amiket leírtál, csak hétköznapi kellemetlenségek a szőrtelenítés következményeiként. Egy komolyabb fertőzés sokkal nagyobb gondot okozhat Neked évek múltán. Döntsd el, mennyire fontos ez Neked. Vagy borotváld továbbra is, és költs mindenféle kencékre... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!