Nagy a kisajkam, de szüzvagyok. A barátom le akar velemfeküdni. Mit fog szolni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 12:40
1/11 anonim válasza:
Mit kéne szólnia?! Mi köze van a kisajkak méretének a szüzességhez? Meg úgy egyáltalán,te sem amiatt vagy vele,mert X centi a farka..
2/11 anonim válasza:
Azt, hogy szép vagy :) na parázz...
3/11 A kérdező kommentje:
nemkell bunko modra válaszolni...
köszike a válaszokat amugy:)
2009. okt. 25. 12:54
4/11 anonim válasza:
jaj ne viccelj már, ha oda juttok, abszolút nem fogja érdekelni. mondjuk szerintem amúgy sem:) ha szeret, csak tetszeni fog neki, ne aggódj :)
amúgy ha megnyugtat, nekem is nagy a kisajkam, és a barátom imádja :)
nyugi:)
5/11 anonim válasza:
Nem látott még fürdőruhában?
Akkor mutasd majd meg magad egy vékony bugyiban. Amelyik férfi ebből nem tudja nagyjából megítélni, hogy milyen lehetsz - az még csörgőt ráz.
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
és mégnemlátott...
2009. okt. 26. 09:40
7/11 anonim válasza:
az enyém is nagy, és a barátom(aki mellesleg elvette a szüzességem)imádja, sőt azt mondja, egész életében arra várt hogy ilyen "darabot" találjon:)Kifejezetten tetszik neki. Ne aggódj, sok pasinak ez bejön..
8/11 anonim válasza:
Szerintem emiatt ne parázz:) Ha eljuttok addig a pontig, tuti nem az lesz az első amivel foglalkozni fog :) Ez amúgysem okoz semmiféle hátrányt a nők nemi életében :) Szóval hajrá! :)
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm az aranyos válaszokat..
sokat segitettetek:)
2009. okt. 26. 20:35
10/11 anonim válasza:
azt, hogy gyönyörű vagy. ennyi. én is meg vagyok őrülve a hasonló méretekkel megáldott feleségem minden porcikájáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!