Gáz-e hogy még szűzvagyok?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok lány.2010. aug. 10. 21:24
1/19 anonim válasza:
Nem gáz...folyadék.
Amúgy mégis miért lenne az, hmm?
3/19 anonim válasza:
nemgáz örülj neki, nem olyan nagy szám, ha nemvagy szűz...sokan gáznak tartják, de ne dőlj be nekik, csak menőzni akarnka, h ők már nem azok
4/19 anonim válasza:
hát te bolond vagy...
akár már úgyis feltehetnéd a kérdést: "gáz hogy 15 évesen még nem ment át rajta ma fél város??:("
NEMGÁZ.
a környezetedben ezek szerint lotyók élnek...
L18
6/19 anonim válasza:
Nem, amúgy sem tudja senki akkor meg nem mindegy? mellesleg én is szűz vagyok és nem tartom égőnek. -.-
15/F
7/19 A kérdező kommentje:
a környezetedben ezek szerint lotyók élnek..
nem,csak sokat ismerek aki már rég.. meg tudom róluk,pl ha közösségei oldalon nézem a képeit,nem nézném 15nek,nem azért mert k.urvásan néz ki,vagy úgy öltözködik..meg mndjuk a barátját ismerem,abból meg kinézem h tutira megfektette:S
amúgy 18alatt tuti nemfogok barátot találni:s pff(N)
2010. aug. 10. 21:30
8/19 anonim válasza:
Még húzd ki 3 évig, és az még tiszteletre méltó is lesz.
9/19 A kérdező kommentje:
apukám meghalt..(:
2010. aug. 10. 21:31
10/19 anonim válasza:
A szűzesség elvesztése őszinte érzelmekre alapuló szerelem során megélt szexuális kapcsolat által kell, hogy megtörténjen, nem holmi megfelelni vágyásból, trendiségből, azt figyelvén, nyilvántartván, hogy a hasonló korúak hány százaléka áll még előtte, mennyi van már túl rajta. Egy meggondolatlan, rossz aktus, egy nem szeretett partnerrel, többet árt, mintha annak tartogatod, akit majd igazán szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!