Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megtennétek a helyemben? Több...

Megtennétek a helyemben? Több lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szóval van egy pasim, akivel már 8 hónapja járunk. Ezt a szüleink elfogadták, támogatnak minket. Régebben is téma lett a szex, de nem akartuk elhamarkodni...most viszont mindketten érezzük, hogy megtennénk. Csak van egy kis gond...

Én augusztus 31-én leszek 16, a pasim pedig szeptemberben 17 és nem tudom, hogy a szüleim mit szólnának ehhez a dologhoz. :/

Igazából én személy szerint nem szeretném, hogy tudjanak róla, ezt inkább titokban tenném meg és ebben a szerelmem is egyetért

Na jó, tudom, lefekszünk egymással, megtörténik és kész, de én eléggé aggódós típus vagyok, aki belegondol a késöbbi dolgokba is. Pl. mi van, ha szakítunk a pasimmal, összejövök utána valamikor egy másik sráccal, eljön a szex és ha esetleg pont abban a srácban találom meg a jövöm, aztán megtudják a szüleim, hogy nem is voltam szüz, amikor az elsö megtörtént azzal a sráccal? Vagy ne adj' Isten nögyógyászati problémám lesz és ott derül ki, hogy elvesztettem a szüzességem? Anyuék kinyírnának, nem tudnék soha többé a szemükbe nézni, engem különben is arra tanítottak, hogy becsületes, jó lány legyek, amit be is tartottam, nem hazudtam nekik. És most egy ilyen dolgot eltitkoljak? Hatalmas lelkiismeret furdalásom lenne. :( Ráadásul elég régimódiak, ez az egyik nagy baj, úgysem értenék meg, hogy attól, mert kiskorúnak számítok, még szerethetek valakit, akinek odaadhatom a szüzességem.

És légyszi ne írjatok olyan válaszokat, hogy "ez az én életem, azt csinálok, amit akarok", meg ilyesmiket.

Mit tennétek a helyemben?? Kész vagyok rá, de a hazugság visszatart. Az is kizárt, hogy elmondjam nekik, képesek lennének eltiltani a pasim végleg...

És bocsi az esetleges helyesírási hibákért!!

2013. aug. 3. 18:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem, nem, nem, mielőtt félreértés lenne; nem kérik számon, hogy mi van velem "ott"! :DDD

Csak ugye egy lány életében állítólag elég nagy dolog, ha elveszti, ami azért szerintem igaz is.

Meg hát az is itt, hogy elég fiatal vagyok és ha megtenném, esetleg megtudnák, akkor teljesen kiakadnának...:/ (erre céloztam azzal, hogy régimódiak)

Na és ha megtörténik az első, azután muszáj látni nődokinak? :O Mert én úgy tudtam, hogy nem.

De köszi a válaszod, ez valahogy bíztatást adott, hogy nem kéne annyira aggódnom, ment a zöld! :))

2013. aug. 4. 09:14
 12/18 A kérdező kommentje:

Bocsi, lehagytam egy szót! :D

*Meg hát az is itt van.....

2013. aug. 4. 09:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem tenném,ha készen lennél rá akkor nem kérdezgetnél,nem érdekelne ki mit gondol,korai még amúgy is 15 évesen
2013. aug. 4. 15:02
 14/18 A kérdező kommentje:

Itt most egyáltalán nem arról van szó, hogy ki mit gondol a dologról, hanem, hogy megtennétek-e..

Különben mindjárt 16 leszek, az is a szövegben van...:D

2013. aug. 4. 18:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Az lényegtelen, nem tettem meg,és a helyedben nem tenném meg.
2013. aug. 4. 20:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha ennyire fosol a szüleidtől,akkor felejts el a kefélést!:)
2013. aug. 5. 07:23
 17/18 A kérdező kommentje:
Vegul nem tortent meg, elbizonytalanodtam, h a srac csak kihasznalna...majd ra kb 1 evre szakitottunk is, masfel ev mulva pedig megtalaltam az igazit, azota is csak vele fekudtem le, boldog menyasszony vagyok es tervezzuk a csaladalapitast. :)
2019. júl. 23. 19:36
 18/18 A kérdező kommentje:
Ja es nekem a mai napig emlekezetes az elso, nem fajdalom vagy rossz elmeny miatt, epp ellenkezoleg es mert a parom mindent megtett, h a legjobb legyen :)
2019. júl. 23. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!